Şuanda egeen sayfasında yönetime saydırıyor herkes. Burada pek fazla konuşulmadı bu hisse. Pahalılık ucuzluk bir yana yönetim hakkında ne düşünürsünüz? Geçenlerde bir yk üyesi de ceza almıştı spk dan.
Şuanda egeen sayfasında yönetime saydırıyor herkes. Burada pek fazla konuşulmadı bu hisse. Pahalılık ucuzluk bir yana yönetim hakkında ne düşünürsünüz? Geçenlerde bir yk üyesi de ceza almıştı spk dan.
Egeen koç şirketi olsa 1000 lira olur ederi. Burda şirket sahibi önemli bi kriter. Sahibi güven vermiyor ki 4 fk altin da fiyatlaniyor. Sanirim başında ege geçen firmalara borsa ahalisinin biraz da onyargisi var. Bende egeen var. nedense 10 fk froto taşımaktansa 4 fk egeen taşıyıp risk almak daha mantıklı geliyor. Insallah ilerde pişman olmam.
Egeen, grafik pahalı değil, çok çok pahalı...temel analiz ucuz diyebilir, mevcut rasyoları çok ucuz diyebilir...ama grafik pahalı ise, ben uzak duruyorum.
Minik bir Konjonktür analizi yaparsam da...grubun borsaya açık olan firmasının, olmayan firmayı satın alması her zaman şüpheyle karşılanmıştır.
elektrikli arc teknolojisi hizli bir sekilde gelisim gosterirse ki oyle olacak gibi TUPRAS bu durumdan olumsuz etkilenebilir mi ongoruleriniz nedir?
Bu arada Petkim dedik dedik, sonunda onu da hareketlendirdik![]()
Değerli üstadlara ve arkadaşlara selamlar. Aranıza yeni katıldım. Uzun vade yatırımcılığı ve temettü yatırımcılığı ile yaklaşık 1 sene önce tanıştım. Bu işi değerli hocalarım yaşar hoca ve halil buhur dan öğrendim. tasarrufun ne kadar önemli olduğunu ve bu tasarruf edilen para ile gelir getiren yatırım yapılması gerektiğini öğrendim.Okumuş olduğum kitapların da (babilin en zengin adamı, akıllı yatırımcı, sıradan hisseler sıra dışı karlar vb..) çok büyük etkisi oldu.
Tasarruflarımı şu şekilde değerlendiriyorum; biraz nakit, sukuk, bes ve tabiki hisse senedi (gerçi ben hisse senedi kelimesini sevmiyorum, şirket ortaklığı diyorum). Portföyümde şuan 5 şirket ortaklığı var. Bunlar: Soda, Toaso, Ttrak, Cimsa ve Ereğli. Bu firmalara borsanın en yüksek olduğu dönemde ( Şubat-Mart 2018) ortak oldum. Soda haricinde haliyle diğerler şirketlerde zarardayımAma buna hiç takılmıyorum.Çünkü şirketlerimden eminim. her bilanço dönemimde finansal raporlarını ve faaliyet raporlarını detaylıca inceliyorum. Ortak olduğum şirketlerin sektörlerini takip ediyorum. Aklıma takılan bişey olursa yatırımcı ilişkilerini arıyorum, mail atıyorum.Sonuçta şirket ortağıyım
Her ay maaşı aldıktan sonra düzenli olarak ortak olduğum şirketlerin hisselerini alıyorum. Durum böyle işte. Saygılar...
Yer İmleri