Sayfa 233/1230 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu tür sıradışı yorumlara ihtiyacımız var...imtiyazlı hisse konusunda ben de hassasım...egeseramik te de benzer durum var...zaten piyasa bu tür hisselerde iskonto uyguluyor, sürekli sektöre göre ucuz kalıyor.
    Evet üstadım, dediğiniz gibi piyasa zaten böyle şirketleri düşük fiyatlıyor. İmtiyaz konusunda bir parantez daha açayım. Örneğin Koç gurubu şirketleri de imtiyazlı ama sadece yönetim imtiyazı var. zaten şirket güzel yönetiliyorsa ben yönetime girmesemde olur Ama temettü dağıtımı konusunda imtiyaz varsa o şirkete ortak olmam.

2. Uluse, portföyümün göz bebeği, gelin olmuş elin gavuruna gidiyor

3.  Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Acsel, Sanfm, Kfein, Sumas, Gentas, Celha, Erbos, Yunsa bu hisselerin bazılarını hiç duymadınız demi. Temel olarak güzel şirketler, 2-3 sene daha aynı istikrarla kar artışı olursa Degerlerini 5 e katlar düşüncesindeyim. 60-70 lik ihtiyarları biriktirmektense 18 lik gençleri biriktirmek bana daha cazip geliyor.

SM-J500FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam kusura bakma am kafein yazilim nedir allah askina. Soyle bir websitelerine baktim bir tane urunleri yok. yenilikci bir bulus yok. thy sigorta yonetim sistemi yapmislar muhtemelen tanidik torpil ile falan alinan bir is, bir de hurriyetin yabanci dilde web sitesini yapmislar. milletin IT sirketleri yapay zeka, machine learning, blockchain uzerine calisiyor bunlar hala websitesi yaptik diye ovunuyorlar. bu sirket icin fazla umutlanmayin derim. bu da benim konu hakkindaki 50 kurusluk fikrim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Portföyümde bulunan şirketlerin ROI - Yatırım Getirilerini hesaplarken şöyle bir site http://www.fizibilite.info/ buldum.

Bu arada portföyümde bulunan şirketlerin yatırım getirilerine göre sıralaması;

1- Hektaş %47
    2- Soda %39
    3- Froto %29
    4- Toaso %21
    5- Ereğli %19

Kaynak : https://tr.investing.com/equities/er...ancial-summary

İyi günler.
    Bomba gibi bir portfoy
    Tek bir degisiklik gerekiyor bence toaso gitsin uygun bir yerden tuprs girsin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by reaktif Yazıyı Oku
    Bir ara Eatona satılacak diye söylenti çıkmıştı sektörde, sonra duyulmadı tekrar, 12 yıldır kullanırım kesicilerini, nerden nereye geldi maşallah.YTD.
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/s...konomi_xmlfeed

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bomba gibi bir portfoy
    Syg,
    Üstadım toaso gitsin dedin beni bitirdin bende de var ve çok değer verdiğim şirket. sanırım froto var diye gitsin dedin. Genel olarak Toaso ya bakışın nedir?

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bomba gibi bir portfoy
    Syg,
    Sn . Dudu tupraş var. Üstüne petkimde var. İyi olan kazansın diye alıyorum böyle sonra portföydeki şirket sayısı çok diye şikayetleniyorum kendi kendime. 2 otomotiv , 2 petrokimya sarıkızda olsun karakızda olsun derken başımız belaya giriyor. Toaso düştükçe iştah kabarttı dayanamadım aldım.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bomba gibi bir portfoy
    Syg,
    Ben de 5 f/k civarına düşer mi diye toaso kovalıyordum dudu bey. Siz neden tercih etmezsiniz, paylaşır mısınız?

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 233/1230 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •