Originally Posted by
yas3gk
spat etmenin yeri ysk dır,partiler ve vatandaşlar müracaat ediyor itiraz için,bakalım izleyelim ysk bu itirazlara ne diyecek,kabul ederse ne sonuç çıkarsa kabulum,ama ya itirazları kabul etmez ise referanduma şaibe ve hile karışmış derim,sen de der misin...
bu soruma cevap verene kadar,her yazınızı alıntı edeceğim,bilesiniz...
ysk gerekli gördüğü her başvuruyu bugüne dek kabul etmiş ve incelemiş
ysk nın açıklamasında ne sonuç çıkarsa saygı duyacağınızı söylüyorsunuz ve kabul ediyorum diyorsunuz ? tamam ben şahidim,
bende kabul ediyorum, ysk başvuruların hiçbirini kabul etmez ise ysk nın tarafsızlığını sorgularsınız
ama şimdi değil, bekleyeceksiniz, çıkan sonuç ortaya gelecek, eğer iddia etiğiniz gibi şaibeli çıkarsa verdiğim oyu haram ederim ve hayır diyen vatandaşlarımızı tebrik edeceğim ve bu partiyi doğru gördüğüm ve savunduğum için hayır diyen tüm üyelerden özür dileyeceğim
doğrunun tarafında olmam gerek böyle yetiştirildim kendime bunu düstur edindim, bu benim eksikliğimse bunu göremedimse evet bunu idrak edebilirim doğrunun yanında yerimi alırım
bitti, şahidiz mutabıkız bekleyeceğiz
iyi akşamlar
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri