Originally Posted by
Don Kişot
Teknik Analiz ve Trading Stratejileri
Ali Erkan Tanacıoğlu emek ve zamanına kıyıp 213 sayfalık Teknik Analiz ve
Trading Stratejileri adlı bir doküman hazırlamış, üstelik başkaları da kendi
tecrübelerinden yararlansın diye bu dökümanı internet ortamında paylaşmış.
Özgeçmişine bakılırsa önce İİBF maliye ardından SPK ileriye düzey lisansı
almış. Bir aracı kurumda yatırım danışmanı olarak çalışırken finansal eğitim
işine girmiş. Borsadan para kazanmak için gereğinden fazla donanıma sahipken
neden makas değişikliğine gittiği sorusunun doğru cevabını verebilecek kimse
var mı?
https://www.dosyaupload.com/ehbQ
Benim bir cevabım var 
Sahip olduğu teknik bilgi ile kolayca para kazanabilyor olsa piyasada işlem yaparak zengin olurdu, eğitim satarak bizlerin 3-5 kuruşunu toplamaya çalışmazlardı, hemde kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda kalmazdı, bu şekilde bir sürü insan türedi son yıllarda hepsi eğitim satıyor,
Borsada asıl olan güçlü oyuncular, ister spekülatör deyin ister manüplatör, tekniği çizenlerde onlar, asıl parayı götürenlerde, her hissenin kendi boyuna göre bir sahibi var, her sahibin bir tarzı var,
Çok paranız yoksa spekülatörü üzmeyecek gözüne batmayacak miktarla ekmeğinizi kovalarsınız, yoksa elinizden kuru ekmeğinizi bile alırlar...
Bu kitap yazan amca bu işin sadece teknikle olmadığını yaşayarak öğrenmiştir o yüzden kendi işine yaramayan şeyi satarak para kazanmaya karar vermiştir, kim işine yarayacak birşeyi satar ki bu amca satsın...
Önemli bir ekleme yapayım; bu platformda para ile satılmayan bazı bilgileri benimle/bizlerle paylaştıkları için özellikle değerli üstatlardan Allah razı olsun, ne kadar teşekkür etsek azdır, ellerinize/emeklerine sağlık...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri