Sayfa 393/1012 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Önümüzdeki aylarda 27-28 görülmez bence iyi yaptik uzun baglamakla bazilari pazartesi +3 puan yükseleceğini zannediyor niye artirsinki banka sebep ne 0.25 fazla vermemek iclin bankalar kac saat toplantı yapıyor.
    24.40'dan benzer şekilde bağladım.
    Neredeyse 20 gün olacak.
    Stopaj +3'de devam edecek düşen faiz oranlarından da etkilenmeyeceğiz.
    En az 2-3 ay devam eder. Sonra faizler yükselse bile 2-3 aylık durumdan telafi ederiz zaten, 6 ayın hala doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.
    Artık ele geçenle kademeli dolar alma zamanı.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    doktorun kaskosu da var tl den tokat yerse dolardan sevinir
    Bahri bey kasko derken anliyamadim🙄🙄🙄

3.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Bahri bey kasko derken anliyamadim🙄🙄🙄
    yani dolar yatırımınız var portföyünüzde

Madem olay cocuklardan acildi bende bir kac kelam edeyim. Sosyal devlet nasil olunur.

Biliyorsunuz ben Malta da yasiyorum. Benimde 20 aylik bir oglum var. Devletin cocuk icin verdigi tesviklere bir bakalim.

Dogum parasi = 1200 euro

Anne vergi iadesi aliyor takip eden yil= 2000 euro

Anne dogum yaptigi yilda odedigi vergileri geri aliyor. (Ornegin 10. Ayda dogum yapti ve o aya kadar olan vergiler iade ediliyor

3 yasina kadar kres ucretini devlet karsiliyor. Aylik ortalama kres ucreti 400 euro.

Ucretli izin 4 ay ama 6 aya cikacak. Bazi ulkelerde (Kanada, Isvec vs 2 yil ucretli izin)

Anne ve baba daha az vergi oduyor

Su ve elektirik faturasi daha az odeniyor

Ebeveynlerin gelirine gore her ay aileye bebek icin maddi yardim yapiliyor. Cocuk resit olana kadar devam ediyor.

........

Bizde dogum parasi ilk cocuk icin ne kadar 400 tl. Bir bebek bezi olmus 150 tl. Sonra en az 3 cocuk. Tabi canim.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Dip hisselerden sepet yap hocam ..
    Dolar ,mevduatdan zengin olan görmedim .Sadece parasının değerini korur oda sansı yaver giderse..
    Ama borsadan parayı bulursan kendine özel bir hastane bile açabilirsin [emoji6]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Doların mevduatın faizi terste kalsan bile bir şeyler getirir ama borsanın tersi çok pistir ne faiz verir ne bir şey. Adamı sinir hastası yapar. Kendine aşık etti mi bittiğinin resmidir de.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

6. 2020 yılı G-20 başkanı Suudi Arabistan olmuş. Şaka gibi. Başlarında eli kanlı bir prens varken bir de ödül gibi başkanlık verdiler. Adaletin bu mu dünya?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Madem olay cocuklardan acildi bende bir kac kelam edeyim. Sosyal devlet nasil olunur.

Biliyorsunuz ben Malta da yasiyorum. Benimde 20 aylik bir oglum var. Devletin cocuk icin verdigi tesviklere bir bakalim.

Dogum parasi = 1200 euro

Anne vergi iadesi aliyor takip eden yil= 2000 euro

Anne dogum yaptigi yilda odedigi vergileri geri aliyor. (Ornegin 10. Ayda dogum yapti ve o aya kadar olan vergiler iade ediliyor

3 yasina kadar kres ucretini devlet karsiliyor. Aylik ortalama kres ucreti 400 euro.

Ucretli izin 4 ay ama 6 aya cikacak. Bazi ulkelerde (Kanada, Isvec vs 2 yil ucretli izin)

Anne ve baba daha az vergi oduyor

Su ve elektirik faturasi daha az odeniyor

Ebeveynlerin gelirine gore her ay aileye bebek icin maddi yardim yapiliyor. Cocuk resit olana kadar devam ediyor.

........

Bizde dogum parasi ilk cocuk icin ne kadar 400 tl. Bir bebek bezi olmus 150 tl. Sonra en az 3 cocuk. Tabi canim.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mahkeme: En emniyetli aşı, hiç yapılmayan aşıdır!| Ak Kalemler
    http://www.akkalemler.com/mahkeme-en...ir-haber-29907

20 aylık çocuğunuz için sonuna kadar okumanızı öneririm.

8.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    İşyeri hekimligi adli hekimlik acil hekimligi yapiyorum. Ayda 8 gün boşum..gelirim 14 bin civari..ama yetmiyor..dalga icin yazmiyorum..evim kira.. 4 kisilik aileyiz esim calismiyor.2 cocuk ozel okulda..
    Sn.Dr.'um ,eminim burayı okuyan asgari ücretliler yoktur ama eve giren para 14.000,faiz geliriniz de var,aman diyim,millet ne yapsın?Sizde geçinemiyorsanız vatandaş ne yapsın!!

Sayfa 393/1012 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •