-
uzun zamandır güncel güzel yorumlar okumuyordum burada . bir yorum la da ben destek atayım .
FED faiz artışını kaçta tutar bilinmez ama piyasadan çektiği likitide ile sıkılaştırmayı ,faiz artışı kadar sağlamasa da yapıyor.
ayrıca dolar kendi iç dinamikleri ile değer kazanmasa da diğer para birimlerinin dolara karşı zayıflığı, doları yine cazip kılacaktır.
bir durgunluk olacaksa bu Amerika dışındaki ülkelerde daha fazla hissedilecek. ben bundan sonra trumpın kalan 2 yıllık zamanda nasıl aksiyon alacağına odaklanacağım.
temsilciler meclisindeki dengeyi kaybetmesi ile acaba ılımlı bir politikamı izlemek zorunda kalacak yada giderken tüm dengeleri alt üst mü edecek. FED şu anda trumpın oyun planına uyuyor gibi.
dün akşamki ÇİN ile ABD görüşmelerde 1 ocaktan sonra vergilerin %10 an %25 e arttırması konusu 90 gün boyunca ertelenmiş.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri