Sayfa 434/1012 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. yüzde 24 faiz oranın var ama kur günde %3 atıyor.

sorun başka yerde.
    ?

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sn. dudu burada son 20 gündür '' TL illüzyondur '' diye her gün iki defa yazdı. Bazı şeyler direkt ifade edilemez. Tecrübesine ve duruşuna bakarak şahsen ben sn. dudu kardeşin her yazdığını en az 4 defa okurum ve en az 2 dk. düşünürüm.
    TL illüzyon ise satsın borsadaki hisselerini o zaman..
    Yüzde 95 malı TL ile fiyatlanırken TL illüzyon dur demek bana bi hoş geliyor..
    Neyseeee..

3. Doların yükselişi ve paralel olarak borsanın düşmesi pek hoşuma gitmiyor. Borsa hafif yeşilde kalarak döviz yükselse idi daha sağlıklı olurdu. Bu pala insanlara - ahanda döviz hareketlendi algısı oluşturarak 5,5 liralara kadar çekerek kucağa bırakır ve ucuz borsaya dalarsa ; en az şubat ayına kadar bize dövizi bedava taşıtır diye korkuyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Neyseeee..
    Bu soruya kendisi daha iyi cevap verir, lakin ; borsadaki kağıtları alıp- satmak için temettü için ömürlük tuttuğunu söylemişti. Zaten temettü ile bile döviz alıyordu.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Parası bu kadar oynak başka ülke var mı acaba.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Neyseeee..
    Senin aklin ermez o islere..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Dolar çıksa nolcakki gelen zamlar bence umurlarinda değil 1 ay ahaberde ve ATV de zamcilari stokculari deşifre ediyoruz diye her akşam haberler yaptılar sonra bosverdiler gitti... zaten enflasyonu istedikleri gibi belirliyebiliyorlerken bence dolar çıkınca işlerine gelir ..şimdi dolar düşmeye devam etse yılbaşında vatandaş patronlar hadi dolar düştü gaz ve elektrik zamlarını geri alın bakım demicek mi o bakımdan hiç gerek yok ...hazir para kaynağı dogrudan vergi kaynağı varken .

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Senin aklin ermez o islere..

Syg,
    Saygılar abimmm..

Sayfa 434/1012 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz