Sayfa 526/790 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Bugünkü işlemler tamamen hikâye. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Sabah ne oldu yukarı yaptınız. Öğle ne oldu aşağı yapıyorsunuz. Hep yazdım, birkaç kişi hariç kimsede hisse yok. Mal adamlarda toplu. İsteseler 5.50 lere 10 dakikada indirirler. İsteseler 8.30 lara 10 dakikada çıkarırlar. Bunca yıl beklemişim. Bu saatten sonra yükselmeden satmam. El mecbur yükseltecekler. Hatta eski fiyatlara düşerse biraz daha alırım.

2. inanilir gibi degil...yillar yillar geciyor sirket kar yazmaya basliyor...hala dusus devam ediyor,borsa 1 dusuyor bizimki 5. biz burda ayni senaryolari gormekten biktik bunlar bikmadi...ne diyeyimm abi yani elim mahkum bekleyecegim ben de...resmen basiret baglanmis birkere verilecek sinavimiz varmis...

3.  Alıntı Originally Posted by emos Yazıyı Oku
    Bu hissede 17.Ağustos. 4,95TL dipten başlayan yukarı ana 1. dalga 5 dalgalı iç dalga yaparak 16.Kasım. 7,46 TL yaparak bitmiş. Tam 59 gün yükseliş dalgası sürmüş.
    Şimdi aşağı düzeltme 2. dalgayı yapıyoruz. Bundan sonra kuvvetli 3. dalga başlayacak.
    Bu günlerde bu aşağı 2. dalganın biteceği günleri beklemek gerekir. 3 dalgalı aşağı düzeltme olacak gibi. Bunun (a) sı 6,86 da bitti. şimdi yukarı (b) yapılıyor. Bu da perşembe günü 7,16 veya 7,23 yaparak bitecek. Sonra PSİKOLOJİLERİ DİBE VURDURACAK aşağı (c) olacak. Orada profesyoneller hisse alır. Vermediğiniz hisselerinizi orada vermeyin, ekranı kapatın. Toplam düşüş günü 18 gün sürecek gibi. Bu zaman bitimi 12.Aralık akşamı gibi. biraz daha sürse bile sabırla seyredin.

alooo kime diyom ben demeden sabredin. yüzüp kuyruğuna gelmiş olunan günlere benzettim. İlgileneceğim hisse. 6,50 de deşarj sonu olacak gibi.
    6.50 deşarj sonu demişsin. Bravo demek istiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by emos Yazıyı Oku
    Bu hissede 17.Ağustos. 4,95TL dipten başlayan yukarı ana 1. dalga 5 dalgalı iç dalga yaparak 16.Kasım. 7,46 TL yaparak bitmiş. Tam 59 gün yükseliş dalgası sürmüş.
    Şimdi aşağı düzeltme 2. dalgayı yapıyoruz. Bundan sonra kuvvetli 3. dalga başlayacak.
    Bu günlerde bu aşağı 2. dalganın biteceği günleri beklemek gerekir. 3 dalgalı aşağı düzeltme olacak gibi. Bunun (a) sı 6,86 da bitti. şimdi yukarı (b) yapılıyor. Bu da perşembe günü 7,16 veya 7,23 yaparak bitecek. Sonra PSİKOLOJİLERİ DİBE VURDURACAK aşağı (c) olacak. Orada profesyoneller hisse alır. Vermediğiniz hisselerinizi orada vermeyin, ekranı kapatın. Toplam düşüş günü 18 gün sürecek gibi. Bu zaman bitimi 12.Aralık akşamı gibi. biraz daha sürse bile sabırla seyredin.

alooo kime diyom ben demeden sabredin. yüzüp kuyruğuna gelmiş olunan günlere benzettim. İlgileneceğim hisse. 6,50 de deşarj sonu olacak gibi.
    Ustat, bu nasıl derin bir analizdir...3. 5. dalgalar tarihleri ile walla helal olsun.Arada bir engin tecrübelerini bizimle paylasırsan memnun oluruz.Ya da takip edebileceğimiz bir yer var ise (twitter falan) tecrübelerinden faydalanmak isteriz.Teşekkürler

5. Sosyal medya kullanımım yok. Bu yazdığım yazı ardından, hızlı sayılacak aşağı panik durum oluştu. 12.Aralık günü 5,22 seviyesini görme olasılığı doğdu. Bu 5 iş günü dikkatli seyretmek düşüşte alım yönlü düşünmek gerekir.

6.  Alıntı Originally Posted by emos Yazıyı Oku
    Sosyal medya kullanımım yok. Bu yazdığım yazı ardından, hızlı sayılacak aşağı panik durum oluştu. 12.Aralık günü 5,22 seviyesini görme olasılığı doğdu. Bu 5 iş günü dikkatli seyretmek düşüşte alım yönlü düşünmek gerekir.
    deme işte onu deme 5,22 falan...naptın üstad yıllarımız dip gormekle gecti... yeter gari da...

7.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    inanilir gibi degil...yillar yillar geciyor sirket kar yazmaya basliyor...hala dusus devam ediyor,borsa 1 dusuyor bizimki 5. biz burda ayni senaryolari gormekten biktik bunlar bikmadi...ne diyeyimm abi yani elim mahkum bekleyecegim ben de...resmen basiret baglanmis birkere verilecek sinavimiz varmis...
    sene 2007 kardemir 1,08 lere düştü dedim alayım biraz , ben aldım 1 e düştü sonra 0,89 dedim biraz daha alayım .. sonra 0,70 sonra 0,50 sonra 0,43 sonra 0,34 lere kadar indi .. 3-5 ayda .. aldığım fiyata 4 yıl sonra gelebildi 2011 yılında.. 2012 yılının sonuna kadar 1,2 seviyelerine 1 kez çıkıp 0,89 larda dolaştı .. sonra 1 ayda 2012 sonunda 2 lirayı gördü .. 2013 yılında 3 lirayı gördü .. 2014 yılında 4,7 lirayı gördü ..

özetle 2007 sonunda 0,33 den 2014 yılında 4,7 ye gitti sonra 2 liraya düştü ve ordan 10,4 liraya gitti 2018 yılında , ama giderken 5 yıl boyunca kimse kar edemedi üstelik deli zararda bekledi .. sonraki 5 yılda ise deli kar ettirdi .. şimdi gene düşüşlerde ..

ne zaman ki yabancılar topladılar herşeyi 2 yılda 10 katına çıktı .. sonraki 2 yılda da 35 katına çıktı , elbet bunun da zamanı gelir .. önemli olan o dönemi yakalamak.. bu tüm yatırımlar için geçerli..

yatırımın dönemi çok önemli .. umarım bizim dönemi başlamıştır..

Sayfa 526/790 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •