Alıntı Originally Posted by itsme Yazıyı Oku
Canlar bakın ne güzel 50 kişi bir araya gelebilmiş. Ben Ankara'dayım. Eğer menfaatime olursa ben de katılırım davaya. Sadece şunu bilmek istiyorum ki dava konusu ne ve kazanırsak ne olur kaybedersek ne olur? Kazanma şansı nedir kaybetme şansı nedir? Avukat ile konuştunuz mu? Benim avukatım var. Avukat yakınlarım da var. Hakim yakınım da var. Soracağınız bir şey varsa soralım. Yardımlaşalım.

Bakın benim demek istediğim şey başından beri şuydu: Dava açıp bu Rıdvan'a güzel bir zarar verelim. Sayı çok olunca vereceğimiz zararın artacağı bir dava olsun. Birlik halinde hakkımızı alalım ve bu Rıdvan ve saz ekibi yediği tüm kakaların sonucunu aheste aheste görsün. O mühendisse ben ondan daha iyi mühendisim. Onun kafası 3 çalışırsa benim kafam 5 çalışır gerekirse. Siz aletleri hazırlayın ortalığı Dust 2 ye çevirelim. Tüm gücümüzle vuralım. Tüm yolları tıkayalım. Ben bir elin parmağı kadar lotumla pis bilendim buna. Ortalamam da 0.78 TL. bilmek isteyen varsa.

Siz biz diye ayırmayın. Hepimiz aynıyız. Bir bildiğiniz varsa herkese söyleyin. Boş laf dalaşlarının mağduriyete hiçbir faydası yok ve zamanı da değil. Ulan nasıl bir türüz yahu şurada tek amaç uğrunda birleşemiyorken Allah göstermesin savaş çıksa yine mi birleşemeyeceğiz kendi aramızda mı kavga edeceğiz? Yok artık daha neler...
arkadaş 50 kişi dediğin % 10ve üzerinde bir rakam. ve ne menfaati bekliyorsunuz.davayı tabiki kazanacağız bu rezaleti bilmeyen mi var. davayı kazanmak size yetmezmi. burada yazılanları okuyunca şaşırıyorum.
maden ankaradasın avukatımız da ankara da. git yüz yüze konuş..
yt değildir