Sayfa 69/655 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 545 - 552 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Durumu kurtarmaya çalışmışınız ama Sn Tengri Han a da kendimi ezdirmem diyerek arada lafı çakmışsınız...
    Neyse en azından durumu toparlamaya çalışma gayretinizi takdir ediyorum...
    Arkadaşlar
    Sn Teft34 biraz doğruya yaklaştı...

saygılar/başarılar
    ya siz beni ezseniz ne olacakkk ben sizi ezsem ne olacakkk,kurtarmaya çalışacağım bir durum mıu var ortada Allah aşkına hangi kafada bu foruma bu mesajları yazıyorsunuz siz, işiniz gücünüz yok mu, görüyorsunuz işte bu % 30 ile kaç lot hissem olur kaç lira yatırıacağım gibi, daha çok başlangıç seviyesinde arkadaşların soruları geliyor. siz kalkıp onlara bu sermaye arttırımına katılmamak gerek aslında falan diye yazarsanız o arkadaş ne bilir rüçhan pazarını bu bir. ikincisi benim sizden alıntı yaparak yazdığım mesajda net ifadeler var, hise fiyatı değişimine maruz bırakmadan eldeki mevcut birikimin aynı tutarla kalması adına yapılması gereken şeyi yazdım. çok da basit net biraz borsa ile haşır neşir olan insanların bildiği uyguladığı bit yönteme yok güldüm yok sırıttım 32 dişe keman çaldırdım falan ukalalığa gerek var mı, yazdığım dogru mu dogru. siz de eklersiniz arkadaşlar rüçhan pazarında da satabilirsiniz ama o gün bakalım fiyatlar ne seviyede diye eklersiniz geçer gider ne var memleket meselesi mi..neyse..siz beni ezdiniz alkışı hakettiniz hadi bakalım gözünüz aydın : )

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Arkadaşlar
    Hesap etmem lazım ama etmeden söylüyorum ki:Belki maliyeti çok yüksek olan arkadaşlar için küçük bir faydası olabilir bedelliye katılmanın...
    Maliyet düşürmek adına...
    Ama onlar dışında ne faydası ne zararı vardır...
    Hisse düşer çıkar o ayrı...
    Bedelliye katılmak istemiyorsanız bugün satmak zorunda değilsiniz....
    Akbank ı çok beğeniyor ama Sbancılara para yedirmek istemiyorsanız,Rüçhan tahtasının kapanacağı son güne kadar hisselerinizi taşır ,son gün satar,sonra gene alırsınız....

saygılar/başarılar
    ilk mesajınızda hiç bu detaylar yoktu yani direk katılmazsınız şeklinde idi de şimdi DURUMU KURTARMIŞSINIZ biraz benim çizgime gelmişsiniz eyvallah : )

3. Şu 6.96yı bı kırıp geçsen ortalık senlecek ama pek bir keyifsizsin akkız canlan bıraz kımıl kımıl ol

sabahtan berı uyuttun bızı

geçti hocam galiba 6,98 yaktı

5. Allah iyiliğinizi versin...
    Çok güldürüyorsunuz beni...
    Alem bizim bu ky...
    Neyse yeterince sevmeyenim var zaten Hisse.Net te
    Biraz da Akbank başlığından toplamayalım....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6. para çıkışı 16k dan 9 lara kadar düştü. credit ve deutche alıyorlar..YKB citi satıcı..

7.  Alıntı Originally Posted by escape__06 Yazıyı Oku
    geçti hocam galiba 6,98 yaktı
    6.96 üzerinde kalması yeter devamı gelır ...

94.000-94.4XX e kadar depmesi gerek bakalım hangısı

8. Allah senin müstehakını versin , yeterince sevmeyeninin olmasına şaşırmadım : ) sen başka topiklerde ne toplayacaksan topla yeterince zararımız var bu topikte büyük yatırımcı arkadaş, eyvallah : )

Sayfa 69/655 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •