Sayın üstad gerçekten kimin kim için burada olduğunu bilmiyorum umrumda da değil. İnanmayanada kendi şizofren hayatıyla başbaşa bırakıyorum. Zamanında dost tavsiyesi ile yüklü girdiğim ve burdaki gerçek yatırımcı olup ta benim durumumda olanlarla aynı kaderi paylaşıp bir güzel kandırıldım. Ki bir kaç değerli insana da özelden ne olur biter diye akıl danıştım ki bunlardan biri de sayın mahulli dir. Ünal beyle de bir kaç kez konuşmuşluğumuz oldu. Ne kimseye hissem satılık dedim dememde . ne de kimseye hisseni bana SAT dedim. Eğer benim elimde bilgi ve belge varsa ve bu buradaki değerli gerçek yatırımcıya yarayacaksa çıkar paylaşırım. Gerçekten canım yandı. Hem param hem zamanın hem psikolojim gitti. Ama bilip bilmeden dolaylı yoldan insanlara çamur atmaya çalışanlardan olmadım olmam. Kim kimmiş beni ilgilendirmez. Allah herkesin yolunu açık etsin. Zarara uğrayan abilerim ablalarım kardeşlerine sabır versin. Maalesef bu ülkede ki kötülerden birine denk geldik. Alengirli yolları deneyen zor duruma düşmüş yatırımcının bu durumundan faydalanmak isteyenleri de kendi vicdanı ile baş başa bırakıyorum.
Yer İmleri