Sayfa 613/1078 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Merhaba Başlık sakini abilerim dostlarım.
    Bugün cumartesi üstadım. Bilgem yaşlı olduğu için toparlayamadı konuyu. Verilen bilginin günlükten ziyade daha kısa periyotlar içinde de kullanılabileceği konusunu siz beyan etmediğiniz için yapılan işin mahiyetini anlamadı. Darılmayınız üstadım ama, bilgem oradan geliyor konuya.
    ...
    Bir önceki gece periyotları saymıştım tam emin değilim ama 20 aylık periyot alıyorduk, mouse scrol geri (ctrl) ile peiyotları sıkıştırdığımızda şu anda 17 periyot alıyoruz ekrana, mosue scrool (ALT) ile mevcut periyot akışını sağa alıyoruz ama ekranda hep 17 ay periyot kalıyor. Bunu acaba fibo sayısına denk getirsek mantık açısından daha sağlıklı olur mu ?
    Bir de sevgili üstadım mevcut sitemizde FBİTCOIN var ama ben ETH göremedim. Acaba datayı aldığımız yerde yok mudur ? Yoksa farketmemiş olabilir misiniz?
    Birde şekerinizi kontrol ediverin

Az yazdım .)
    Hertz i düşürmeden ekran çözünürlüğünü yükseltsek bile görüntü de sorun olmuyor ancak 1600x1200 çözünürlükte macd altında yeni bir alan açılıyor. Bu sanırım sizin kullandığınız graf ölçüsü boyutu dışında. Bu çözünürlüğü kullanan olur mu bilmiyorum.
    Ekrana sığan bar sayıları tamamen ekran genişliği ile ilgili bir olay. Pencereyi genişletip, daraltırsanız ve sayfayı yenilerseniz farklı sayılarda bar olduğunu göreceksiniz. Netlik bozulmadan önce ekrana yazdırabileceğim en fazla barı sığdırarak yazdırıyorum. Daha fazlasını sığdırmak için özel hesaplamalar işin içine girer. Şimdilik bu konuyu erteleyebiliriz...

Asıl meselemiz: Sistem 'i bu platforma aktarmak...

ETH için bildiğim kadarıyla resmi bir veri yok. FBITCOIN future olarak geçiyor. ETH benim verilerde yok. Fakat bu yeni platforma geçince o da olacaktır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Sayın T/A,
    emeklerinize sağlık,allah razı olsun,teknoloji bilginize hayranım vede imreniyorum.Ben şirketlerin kar oranlarını ögrenmek için çesitli sitelerde arama yaparak zorlanıyorum.Temel analizlere böyle bir tablo ekleme imkanı olursa çok faydalı olabileceğini düşünüyorum.örneğin:
    sirket kodu sermayesi 2018/3 net kar 2018/6 net kar 2018/9 net kar 6/9 kar %si 2017/9 net kar 2017/9 2018/9 kar %si gibi bir tablo
    buna net kar yanında esas faaliyet karlarıda eklenebilir.
    sağlıklı günler dilerim.
    Çok teşekkür ederim...

Bu durum tamamen bir kısmet işi oldu. WEB programcılığını hiç bilmezken, şu anda işimi görecek kadar biliyor ve öğrenmeye devam ediyorum..

Dedikleriniz elbette mümkün ama benim tek başıma olmam ve sağlığım elvermemesi ancak böyle yavaş ilerlemeyi sağlıyor. İnşaAllah günün birinde sizin bahsettiklerinizi de siteye ekleme imkanım olur. Bu düşünceyi hayata geçirmek için BIST 'in verilerini biriktiriyorum. Sağlığım elverirse bu veriler sayesinde Temel Analiz olayına da girmiş oluruz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    ...

Dediğiniz gibi kabahati kendimde görmesem defalarca anlatmazdım..
    Fakat sonunda anlatabildiğime de sevindim...
    Şimdi bu noktadan devam ederek görüş ve düşünceleri öğrenebiliriz artık...
    Bütün gördüğüm, bildiğim bundan ibarettir.
    Başkaca bir diyeceğim olmadığından hazırlanan ifade tutanağını okur,
    imzalarım.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Bütün gördüğüm, bildiğim bundan ibarettir.
    Başkaca bir diyeceğim olmadığından hazırlanan ifade tutanağını okur,
    imzalarım.
    Yine bütün iş üstüme kaldı anlaşılan...

Tutanağı hazırlayınca size bir nüsha yollarım Üstadım...

O zaman, imzalamam demezsiniz değil mi?...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Üstadım,
    Gerekli mi bilmiyorum. Ama ben her seferinde bizim sitede sizin not olarak gösterdiğiniz formasyonları candle sticker dan tek tek bakıyorum. Gerçi formasyonları öğrenmek için faydalı oluyor olmasına da. bazen dön dolaş dön dolaş en son ne yaptımdı dediğim olmuyor değil. Acaba formasyonları, görüldüğü alan yanında mouse üzerine getirince bizim sitede küçük bir pencere açıp ufak detay bilgi verdirebilir miyiz? yada tıklayarak ta faaliyete geçebilir. gereksiz diye de düşünebilirsiniz
    Ben bugün çok konuştum yazdım. Fırça yemeden offline olayım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    ...
    Tutanağı hazırlayınca size bir nüsha yollarım Üstadım...
    O zaman, imzalamam demezsiniz değil mi?...
    Malum mahalli idareler seçim sürecindeyiz. Partiler tek tek adaylarını
    belirliyor. Vatandaş olarak seçim günü sandığa gidecek, belirlenen adayları
    onaylayacağız. Elimizden başka birşey gelmiyor çünkü.

Nörologun bana sen niye söyleyeceğini doğrudan söylemiyor; lafı eğip
    büküp, anlaşılmaz hale getiriyorsun serzenişini şimdi daha iyi anlıyorum.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstadım,
    Gerekli mi bilmiyorum. Ama ben her seferinde bizim sitede sizin not olarak gösterdiğiniz formasyonları candle sticker dan tek tek bakıyorum. Gerçi formasyonları öğrenmek için faydalı oluyor olmasına da. bazen dön dolaş dön dolaş en son ne yaptımdı dediğim olmuyor değil. Acaba formasyonları, görüldüğü alan yanında mouse üzerine getirince bizim sitede küçük bir pencere açıp ufak detay bilgi verdirebilir miyiz? yada tıklayarak ta faaliyete geçebilir. gereksiz diye de düşünebilirsiniz
    Ben bugün çok konuştum yazdım. Fırça yemeden offline olayım.
    Dediğiniz şey eski resim paylaşma yöntemi ile mümkün değil. Zaten son mumu gösteriyor ve onuna ilgili bilgileri de sol üst köşede veriyorum...

Fakat bu yeni platforma taşındığımızda istediğiniz mümkün olabilir. Yine de tek başıma ve olumsuz şartlarımla ne zamana hazır olur bilemem...

Çok konuşmanın boş konuşmadıktan sonra bir zararı yoktur...

Konuşmadan nasıl anlaşacağız. Herkes susarsa Üstadın dediği gibi; "önümüze konana tamam demek zorunda kalırız..."

Konuşan, tartışan, hoşgörülü ve anlaşan bir toplum olmak lâzım. Eğer zamanında yeterince istişâre imkanımız olsaydı bugün belki çok daha farklı seviyelerde olurduk. Sitemiz çok farklı olabilirdi. Fakat sessiz ve hazırcı olunca ancak bu kadar olabildi. Buna da şükür...

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Malum mahalli idareler seçim sürecindeyiz. Partiler tek tek adaylarını
    belirliyor. Vatandaş olarak seçim günü sandığa gidecek, belirlenen adayları
    onaylayacağız. Elimizden başka birşey gelmiyor çünkü.

Nörologun bana sen niye söyleyeceğini doğrudan söylemiyor; lafı eğip
    büküp, anlaşılmaz hale getiriyorsun serzenişini şimdi daha iyi anlıyorum.
    Ben birşey yaparken en baştan sizlere sunuyorum. Hazır bitmişi sunmuyorum Üstadım. O nedenle müsterih olun. İstediğiniz şeye müdâhâle etme imtiyazına siz ve tüm forumdaki dostlarım sahiptir...

Size sunduğum her zaman son halidir. Daha ileri gitmeden her aşamayı paylaşıyorum ki; fikir alabileyim diye...

Meselâ, "son barın değeri neden fiyat ekseninde görünmüyor?" dediniz; ben de hemen elimden geldiğince hem de renkli olarak bunu sağlamaya çalıştım. Beğendiniz, beğenmediniz bilemiyorum...?

Fikrimizi söyleyelim lütfen sonra değiştirmem zor olacaktır...

Bazen boşuna uğraştığımı düşündüğüm anlar olmuyor değil! Bu yönde dayanabildiğim kadar dayanacağım. Hayırlısı inşaAllah...

Sayfa 613/1078 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •