Sayfa 142/309 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. değerli arkadaşlar;

paylaştığım yönetmeliği okuyun bir zahmet.

herşey açık.

sakın bunların çakallıklarına düşmeyin.

şimdiye kadar düştüklerimize saflık derler de bir daha düşersek tümden salak oluruz.

dikkatli olun.

değerleme fiyatı açıklandığında mutlaka ama mutlaka buradan bizim değerlendirmelerimizi takip edin.

her yönden sıkışmış durumda.

ANCAK değerlemede kesinlikle bir cingözlük yapacaklar. Onlardan daha iyi teklif de gelebilir başka bir yerden.

ACELE ETMEYİN

2. Ben davaya müdahil oldum. Hayırlısı spk denince balık baştan kokar sözü aklıma geliyor. Koku her yeri sarmış.

arkadaşlar spk.nın kabul etmeme lüksü yk.belirlenen fiyata isteyen verir istemeyen vermez.içimizde mecburen satmak durumunda lanlar veya düşük fiyattan almıştır belirsizlikten kurtulayım diye verebilir.herşeye karşı çıkmakla nereye varılabilir.
    bu frmda utanmadan cuzi miktar teklif edilmedimi.
    hiç lmazsa tatmin etmesede bir aşamadır.fiyatı beğenmeyen vede bekleme durumunda olan vermez bu kadar basit.

4. Benim 22.000 lotum var. Artog kapandı gitti alacak bişey yoktu. Ama bu ****** tıkandı . Benim hesabımı yaptım 22.000 x 15.000 tl alan hayırlı olsun değilse gitsin. Bu gvatların aq.

5. Böyle hastayı yatakta yapacan, kalkarsa o seni yapar.

6.  Alıntı Originally Posted by zirve0638 Yazıyı Oku
    Benim 22.000 lotum var. Artog kapandı gitti alacak bişey yoktu. Ama bu ****** tıkandı . Benim hesabımı yaptım 22.000 x 15.000 tl alan hayırlı olsun değilse gitsin. Bu gvatların aq.
    Adamların istediği bu zaten arkadaş herkesin hesabı kendine ama bu fiyattan bu mallarınızı kaptırmayın bu şeref yoksunu insanlara başlatılmış olan bir hukuk mücadelesi var en azından onu görün derin bu ********lerin ekmeğine yağ surmeyin derim.....

Bu şirketin umutsuzlugunun göstergesi. Panik yapanlardan ve yaptırttıranlardan almaya çalışacak.
    Eşşek gibi uzlaşmaya da oturacak. Uzlaşmaya birilerini bulursa tabi.
    Tüm mallarına tedbir de dosyaya girdi.zaten ondan sonra bu kararı aldılar.
    Dimdik mücadeleye kararlı olan hakkımı yedirmem diyen herkesi davaya müdahil olmaya bekliyoruz.

SAKIN MALINIZI KAPTIRMAYIN ELLERİ GÜCLÜ OLSAYDI BU KARARI ALMAZLARDI.

8. Martta bilanço yayinlancakta sonra değerleme yapilcakta sonra SPK ya basvurcakta hepsi oldu birde farzedelim değer fazla çıktı.12 milyon para ayırmış bu parayı geçerse ayrılmaya katılan işlemi iptal etme hakkı olacak.al sana boşa geçen 1 yıl.bence bunlar sıkıştı böle bir oyalama taktiği buldular.bence oyalama taktiği savunma taktiği birleşmede 91 kurusta 30 milyon TL ayıran adam bu işlemde 12 milyon ayırıyor sebebi ne 1 yıl oyalayip iptal etmekmi.işin içinde isbirlikciler olabilir Seyfi abinin dediği gibiiiii

Sayfa 142/309 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •