# PGASUS SEKTÖR ANALİZ RAPORLARI/ GRAFİK / ARACI KURUM İŞLEMLERİ/ TAKASBANK VERİLERİ
# PGASUS SEKTÖR ANALİZ RAPORLARI/ GRAFİK / ARACI KURUM İŞLEMLERİ/ TAKASBANK VERİLERİ
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Haftaya yine kötü başladık.
İşlem hacmi ölmüş durumda.
34 günlük EMA nın 50 günlük SMA 'yı yukarı kestiği bölgeler siyah elipslerle işaretli. Bu ortalamaların kesişimlerinden sonra her seferinde oluşan ralliler gözüküyor ...
Kırmızı Fibo-Fan Mart zirvesinden Kasım dibine çizildi. Siyah Fibo-Fan Ağustos zirvesinde Kasım dibine çizildi. Siyah Fibo-Fan'ın en üst çizgisi %61.8 seviyesi tam barlarla aşıldığında Ağustos zirvesinin üstünde bir zirve yapabilmek için yol alacak . Kırmızı Fibo-Fan'ın en üst çizgisi %61.8 aşıldığında ise tarihi zirvesinin üstünde bir zirve yapabilmek için yol alacak... Kırmızı Fibo-Fan en alt çizgisi %38.2 seviyesini yukarı geçip kırmızı fibo-fan içinde ilerlemeden orta-uzun vade dip oluşumu henüz tamamlanmamış demektir... Werder weremem...
Tekniğini taktiğini bilmem içimden bir ses pegasus yılbaşına kadar 27-28 belkide 30 a yakın yükseliş yaşayacak ve o seviyeden kapatacak diyor hadi pegi yalancı çıkarma beni![]()
Petrol düşüyor bu gece, para girişi var yarın Güzel bir güne olacak gibi.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri