Sayfa 515/1012 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    chp li belediyler 2.200 tl askeri uceret vericem diyor o zaman normal askeri ucrette secimi kazanmak icin en az bu kadar olursa bu yaklasık %40 zam demek ..bi taraftan bas yetkili fiyatlar habire yukarı gitmesine ragmen enflasyon ve faizler dusmeye devam edecek diyor herhalde heray otomotiv tesvigi yapıp enflasyonu eksi cıkaracaklar ...dolar son zamanda stopaj indirimi oldugu icin ve ekonomi durgun oldugu icin cari acık kapandıgı icin dustu ..stopaj indirimi kalktı simdi askeri ucrette %40 artarsa enflasyon hop yeniden yukarı fiyatlar yukarı kur yukarı ...fırsatını buldunmu faizide dusurucez diyorlar ...secime giderken en fazla cok buyukcıkısları engelleyebilirler gibi ama yukarı cıkısı engelleyemezler ..yavasta olsa cıkar gibi..bu dolar nasıl dussun ne olacakta dusecek .
    popülizm muhalefeti de esir almış bilimden ekonomiden yapılması gerekenlerden tasarruftan bahsedilse oy kaybından çekiniyorlar ancak işin acı tarafı bu vaatlere rağmen oy artışı zerre kadar olmuyor

2. Yandaşlara veya Suriyelilere peşkeş yapılacağına, memleketimin ücretlilerine yapılsın o fon aktarımları...

Bugun emekliler 2 x1000 TL ikramiye alabiliyorsa, asgari ucretli 1600 TL alabiliyorsa tesekkur etmeleri gereken kisi Reis degil, Kilicdaroglu dur. Iktidari bu vaatlerle koseye sikistirmistir.

Simdi de 2200 TL hamlesini ortaya atarak yine guzel bir hareket yapmistir. Dogru bir hamledir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    popülizm muhalefeti de esir almış bilimden ekonomiden yapılması gerekenlerden tasarruftan bahsedilse oy kaybından çekiniyorlar ancak işin acı tarafı bu vaatlere rağmen oy artışı zerre kadar olmuyor
    Millet quantum yerine kek istedi..
    Quantum karin doyurmaz dedi sanirim.
    Milletin tercihine saygi gostermek lazim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bugun emekliler 2 x1000 TL ikramiye alabiliyorsa, asgari ucretli 1600 TL alabiliyorsa tesekkur etmeleri gereken kisi Reis degil, Kilicdaroglu dur. Iktidari bu vaatlerle koseye sikistirmistir.

Simdi de 2200 TL hamlesini ortaya atarak yine guzel bir hareket yapmistir. Dogru bir hamledir.
    Ben de emekliyim.
    Verilen artislari Afyon'da catir catir yiyorum termal otelde.
    Talep enflasyonu yaratiyorum yani.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de emekliyim.
    Verilen artislari Afyon'da catir catir yiyorum termal otelde.
    Talep enflasyonu yaratiyorum yani.
    Syg,
    afiyet olsun allah bereket versin

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Yapıyorsun bari 3000 Tl falan yap bir işe yarasın, o zaman belki bir şeyler değişirdi.

bu vıdımık mevzusuyla 2008lerde mortgage krizinden peydah olan Mortgage-Backed Securities lerı taklit ediyor, yanlışmıyım ? sizce bir işe yarayacak mı ?

Sayfa 515/1012 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •