Sayfa 517/1012 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    onların sırtında küfe yok..

syg,
    Saray kendi bütçesini %233 kat artırırken. maaşına %26 zam yaparken aylık 76 bin tl yapınca.

Diyanet İşlerinin 2019 bütçesi 7.7 milyar liradan 10.5 milyar liraya çıkarılırken. sırtlarında küfe yokmuydu.

halka gelincemi küfe oluyor sırtlarında.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Zam yapmak istemiyorsan o zaman enflasyonu dusureceksin. Enflasyonun varsa o zaman mecbur yapacaksin.

Asgari ucretliye zam yapilmadi diyelim. Isveren sizce cok mutlu mu olacak. Hayir! Cunku talep daha da azalacak, tuketim yavaslayacak, ekonomi kuculecek ve bu da issizligi daha cok yukari cekecegi gibi, prim odemelerini azaltacak.

Asgari ucretliye yuzde 30 zam yapilmasi makbuldur bu yil icin. Cunku onlarin enflasyonu bu seviyede.

Enflasyonu dusurecegim diye de ekonomi cok sik bogaz edilmemeli, yoksa bu kez de hayat durur. Bunun bir dengede olmasi gerekiyor.

Asgari ucretliler ile ilgili yapilacak cok sey var. Ozellikle gelir vergisi dilimlerinde daha adil bir model getirilebilir.
    zam yapılmaması değil mesele enflasyon altı zam yaparsan piyasalara ben enflasyonla ciddi mücadele ediyorum popülizmden uzak politikalar uyguluyorum hem patronları hem işçileri düşünüyorum mesajını verirsin sen asgari ücrete yüzde 30 zam yaptın 5 ay sonra kur şoku olarak sana geri döndü enflasyon üstüne bir tur daha bindi bu sefer seneye aralıkta asgari ücrete yüzde 60 zam mı yapılsın diyeceğiz ! o zaman memurlarda bizim başımız kel mi demeye başlar ücret skalasında kontrolü tamamen kaybedersin ve marketlerde abuk sabuk fiyatlı domates patlıcan görmeye başlarız

3.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Saray kendi bütçesini %233 kat artırırken. maaşına %26 zam yaparken aylık 76 bin tl yapınca.

Diyanet İşlerinin 2019 bütçesi 7.7 milyar liradan 10.5 milyar liraya çıkarılırken. sırtlarında küfe yokmuydu.

Köprü ve otoyol ihalelerini hep belli gruplar aldı, sırtlarında küfe yok. Vatandaş geçmese de ödüyor nasıl olsa :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Suriyelilere ve yandaş müteahhitlere , diyanete akıtılacağına , ücretlilere akıtılsın bir miktarı...
    Fransızlar düşük ücretlere isyan ettiler ve eylemleri ile bunu aldılar.
    Makron 2000 eurodan az maaş alanlara zam yapacağız diyor.
    2000 euro 12 bin TL eder.
    Nu ücreti ülkede kaç kişi alıyor.
    Ne prof. ne dekan, ne genel müd. alıyor.
    Ancak onlarla aynı arabayı 2 katına sahip oluyoruz.
    Aynı elektronik cihazları kullanıyoruz.
    Üstelik et gibi temel bazı gıda maddelerini daha pahalıya yiyoruz da kimsenin sesi çıkmıyor.
    Bizde Çin in bile altında kalan yaşam standartı ile herkes duble yollardan, deli dumrul köprülerinden, havalanından mutlu.
    Rusyadaki işçi bizde 5 yıldızlı otelde uçak dahil tatil yapmıyor mu?
    Avrupalılar da mutlu. Zira işçilikte Çinin altında kaldığımızdan fason üretim için o kadar yolu tepmelerine gerek yok.
    Sanırsın ki herkes habire şehirdışı, yurtdışı seyahat ediyor.
    Hayatında hiç uçağa binmemiş bile 1600 TL aylıkla bunlarla mutlu.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    zam yapılmaması değil mesele enflasyon altı zam yaparsan piyasalara ben enflasyonla ciddi mücadele ediyorum popülizmden uzak politikalar uyguluyorum hem patronları hem işçileri düşünüyorum mesajını verirsin sen asgari ücrete yüzde 30 zam yaptın 5 ay sonra kur şoku olarak sana geri döndü enflasyon üstüne bir tur daha bindi bu sefer seneye aralıkta asgari ücrete yüzde 60 zam mı yapılsın diyeceğiz ! o zaman memurlarda bizim başımız kel mi demeye başlar ücret skalasında kontrolü tamamen kaybedersin ve marketlerde abuk sabuk fiyatlı domates patlıcan görmeye başlarız
    bu mudur mesaj daha neler var neler...ülkenin yarısı biliyor, yarısı da ya korkusundan ya da çıkarı gereği bişey bilmiyor gibi davranıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Üstelik et gibi temel bazı gıda maddelerini daha pahalıya yiyoruz da kimsenin sesi çıkmıyor.
    Bizde Çin in bile altında kalan yaşam standartı ile herkes duble yollardan, deli dumrul köprülerinden, havalanından mutlu.
    Avrupalılar da mutlu. Zira işçilikte Çinin altında kaldığımızdan fason üretim için o kadar yolu tepmelerine gerek yok.
    Almanlar ve fransızlar dan sonra ruslarda bizi kıskanıyor :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Fransadan önce bizde yapıldı aslında o olay GEZİ de...VOL 2 lazım sanki...

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Fransadan önce bizde yapıldı aslında o olay GEZİ de...VOL 2 lazım sanki...
    nereye ?

syg,

Sayfa 517/1012 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •