Sayfa 544/1012 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bizdeki cafe sayısı ile yarışacak ülke var mı ?

Adım başı kafe...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Parklarda, meydanlarda , oturacak boş bank yok !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Millette para var yok değil yeri geldiğinde de iyi harcıyor yeri geldiğinde çekiyor kendini...şimdi sen onu bıraktı ne bu bistin durumu ...bistten kacan para Brezilya borsasına ve reale geçiyor ..bir zamanlar Real TL den 0.50 kuruş yukarda idi şimdi biz onlardan 1.5 TL yukardayiz..helekii bir zamanlar onların borsasindan 42 000 puan fazlaydik şimdi bizi yakalayıp geçmek uzereler...yahu sayısız kağıt var 20 yıl önce BIST 5000 Ken bile o fiyatların üstündeydi fiyatı ..patronlar bisti şirketlerine nakit akımı saglamak için kullanacaklarina yatırımcıyı düzme aracı olarak görüyorlar yetmiyor öyle şirketler var ki hersene bedelli yapıyor birde öyle soyuyor spk da buna izin veriyor ....BIST 90000 olmasına rağmen 450 hissenin en az 150 si 20 sene önceki endeksin 5000 değerinin bile altında ....ekonomi hersene büyüyorsa BIST ve şirket hisse fiyatları niye buyumuyor ? Ya ekonomik büyüme yalan ya BIST yalan....dünyada böyle bir borsa daha yoktur bir Amerikan bir Alman borsasında 20 sene önceki fiyatından işlem gören hisse varmı dur acaba ? sonra yatırımcı biste rağbet etmiyor deniyor la yaratimcimi bırakınız herkesi duzdunuz ....dudu reis nasıl yıllarca temettü hisselerinde bekliyorsun helal valla benim taktik kari buldun mu al kaç yoksa elde kalıyor %90 ihtimalle maalesef son 10 yıldır vur-kac borsası ....bunu küçük yatırımcı yapmadı büyükler ve patronlar yaptı...kısaca bu ülkede biste yatırım yapılmaz ..artık temettü iside yalan oldu reis birçok şirketin vermediğini bircogunun enflasyonun çok çok altında verdiğini göreceksin ..
    Haklisin Trion reis..
    Akli olan Bist'te yatirim yapmaz.
    Ince eleyip sik dokusan 10 tane kagit cikaramazsin uzun vadeli gonul rahatligi ile elinde tutabilecegin.
    Ben de biktim artik bu inis cikislardan, calkantilardan.
    Uygun bir zamanda en az yarisini satacagim, ya eurobonda girecegim hala faizleri yuksek ise veya bekleyerek CDS ler 400-500 araligina vurunca guzel bir yerden ya da sunu alacagim.

https://finance.yahoo.com/quote/VTI?....tsrc=fin-srch

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Ciddi ciddi indirim bekleyen var mi

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

p.tesi çıkacak devlet dolar ve euro bond lar hakkında bilgi varmı?faizi ne olacak ve vadesi_?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Parklarda, meydanlarda , oturacak boş bank yok !
    O da issizlikten oluyor sanirim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    p.tesi çıkacak devlet dolar ve euro bond lar hakkında bilgi varmı?faizi ne olacak ve vadesi_?
    Geçen aylarda ziraat bankası benzer bir bireysel döviz bonosu (euro bazlı) çıkartmıştı. Yıllık faizi %1 idi. O nedenle fazla önem atfetmemek lazım. Eurbond gibi ürünlere ulaşımı olmayan finansal okur yazarlığı düşük kesim için düşünülmüş bir ürün gibi duruyor. (tıpkı ziraat bankasının ileri yaştaki emekli portföyünün mevduatlarını dağıtım ve erişim ağını kullanarak çok daha düşükten bağlaması gibi)

Ekleme:

https://twitter.com/e507/status/1072893093190557696
    Son düzenleme : rxpu; 12-12-2018 saat: 19:49.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Haklisin Trion reis..
    Akli olan Bist'te yatirim yapmaz.
    Ince eleyip sik dokusan 10 tane kagit cikaramazsin uzun vadeli gonul rahatligi ile elinde tutabilecegin.
    Ben de biktim artik bu inis cikislardan, calkantilardan.
    Uygun bir zamanda en az yarisini satacagim, ya eurobonda girecegim hala faizleri yuksek ise veya bekleyerek CDS ler 400-500 araligina vurunca guzel bir yerden ya da sunu alacagim.

https://finance.yahoo.com/quote/VTI?....tsrc=fin-srch

Syg,
    Nerdeee eskiden BIST 30 iyi kağıtlar di onlarda kazandırmıyor uzun zamandır eurobond ve cds ler daha da yükselebilir ..bu Suriye ile ilgili gelişmelere göre ..ama belli de olmaz rahip ABD ye verildiğine gore ABD den izin alınmıştır operasyon için aksi zaten iyi olmaz ..seçime kadar öyle böyle gidecek ama seçimden sonra ki durum ne olacak bu önemli IMF le anlaşılacak mi veya seçim sonuçları durumuna göre erken bir genel seçim olabilir mi varsa yoksa Nisan ayı yani ..yurt dışı borsalarini tanıyıp araştırıp almak lazım 1 e 500 veren çok sayıda şirket hissesi var ..en azından bizim BIST hisseleri gibi yillarca bosa bekleyip elde 0 olacagina ..bizim bistte ana paradan yiyip üstüne borçlu çıkarıyorlar insanları ..yurtdışından hisse alıp beklemek mantıklı ...

Sayfa 544/1012 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •