Sayfa 159/309 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Suda var farzedelim 1 tl dedi eğer ayırdığı fondan fazla talep olursa adil olarak alacak.eger fonu arttirmazsa farzedelim ben 100 bin verdim hepsini almaz adil diyor 50 bin alacak.ama fon artarsa sorun yok bence bu islemide yapamicak bunlar yada SPK izin vermicek

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    arkadaş virman yaptığını burda yazdı.hala virman yaptıranlara çamur atan kendini bilmezler var maalesef.beceriksizliğini kabul etme erdemini gösteremiyenler var.
    ben virman yapacaktım yusuf yıldız adına 1 lt hesabın hangi şubede lduğuna dair bilgiye akşam ulaştım.
    pazartesi virmanı yapacağım yapmazlar ise sebebinide yazarım.ama yaptığını yazan arkadaşa saygısızlık yapmakta ne luyr.
    yusuf yıldız hep haklı çıktım diyrsun arkadaş yaptırmış virmanı daha ne nerde haklı çıktın sadece davanda haklısın bilmediğin knularda ahkam kesme.
    seviyeyi düşürenlerede sadece yazıklar lsun gereksiz yere avukata vekalet verdirip müdahil yaptıranlarada sözüm müdahillik için avukatın alacağı yüzde kimden çıkacak kimseyi kandırmayalım.
    bankalarla hisse senediişlemi yapanlar hep buna benzer işlemlşerle karşılaşıyr.bir örnek vereyim geçen arkadaşım merko hissesinin
    rüçhanını iş bankasından alamadı.
    kardeş önerdin avukat kervinde toslayan adam .
    virmana gelince iş yatrım hata veriyor .
    komisyona gelince anlaşmak kişinin özgr iradesi .
    kervinin avukatına yönlendir arkadaşları 4 tl maliyeti hatta üstü olanları sana 100 bine kapı açar .
    sen burda başkasının reklamını yapma .
    yusuf yıldızı iyi tanırım iş yatrımdan virman olmadı ben yapacakdım 10 bin lot .
    yusuf yıldız kadar adam olsan .
    insanları yanlış yönlendirme komisyon avukatla kişinin arasında
    avukat isim vermiyorum hiç para almadan müdahil kabul etti 2 bin lotu ile magdur birini
    şimdi siz ayrılma akçesine odaklanın yarın yanlış bişe olursa geçmiş yazılarını hatırlatırım
    birilerine kin güdüp bir pire yorgan yakma yeri degil müdahil olmak için pazarlık ayrı bişe
    tutuyorsun 5 yıl bir dava becerememiş adamdan bazı arkadaşlara öneri yapıyorsun
    kervin ayrı anelt ayrı aralarında hiç benzerlik yok .
    davacı grub uzlaşma yapsa senin ruhun duymaz yarın kendi kendine yazarsın .
    çok şeyi bilmek en büyük hata .
    burda birilerine atıf yapmak yerine ky ne yapabiliri strateji yapsan ne iyi olur .
    avukat senin hakınnda bişemi dedi .
    tanımıyorsun bile .
    bu hissede 5 tl maliyeti olan senin gibi 1 tl bırakıp kaçacak mı?
    yanlış yoldasın insanlara yön veriyorsan çözüm odaklı bişe bul .
    bu dava olmasa birleşme olurdu senin elindeki hissse 25 kuruş olurdu .
    yazık günah mulafet yaparken başkalarına zarar verme
    ikide bir avukat deyip kendini küçük düşürme .(bir abi tavsiyesi)
    ben hamdi günister izmitdeyim buyur gel bir çayımı iç
    ben yusuf ustayı her gün görüyorum.
    hemen karşıda cami var namaza geliyorum .
    adamın dibi kimseye kötülük düşünmez .
    benim maliyet yüksek ,müdahil oldum
    saygılar sevgiler
    Son düzenleme : adnan_tekk; 14-12-2018 saat: 22:27. Sebep: hatalı cümle

Alıntı Originally Posted by adnan_tekk Yazıyı Oku
    kardeş önerdin avukat kervinde toslayan adam .
    virmana gelince iş yatrım hata veriyor .
    komisyona gelince anlaşmak kişinin özgr iradesi .
    kervinin avukatına yönlendir arkadaşları 4 tl maliyeti hatta üstü olanları sana 100 bine kapı açar .
    sen burda başkasının reklamını yapma .
    yusuf yıldızı iyi tanırım iş yatrımdan virman olmadı ben yapacakdım 10 bin lot .
    yusuf yıldız kadar adam olsan .
    insanları yanlış yönlendirme komisyon avukatla kişinin arasında
    avukat isim vermiyorum hiç para almadan müdahil kabul etti 2 bin lotu ile magdur birini
    şimdi siz ayrılma akçesine odaklanın yarın yanlış bişe olursa geçmiş yazılarını hatırlatırım
    birilerine kin güdüp bir pire yorgan yakma yeri degil müdahil olmak için pazarlık ayrı bişe
    tutuyorsun 5 yıl bir dava becerememiş adamdan bazı arkadaşlara öneri yapıyorsun
    kervin ayrı anelt ayrı aralarında hiç benzerlik yok .
    davacı grub uzlaşma yapsa senin ruhun duymaz yarın kendi kendine yazarsın .
    çok şeyi bilmek en büyük hata .
    burda birilerine atıf yapmak yerine ky ne yapabiliri strateji yapsan ne iyi olur .
    avukat senin hakınnda bişemi dedi .
    tanımıyorsun bile .
    bu hissede 5 tl maliyeti olan senin gibi 1 tl bırakıp kaçacak mı?
    yanlış yoldasın insanlara yön veriyorsan çözüm odaklı bişe bul .
    bu dava olmasa birleşme olurdu senin elindeki hissse 25 kuruş olurdu .
    yazık günah mulafet yaparken başkalarına zarar verme
    ikide bir avukat deyip kendini küçük düşürme .(bir abi tavsiyesi)
    ben hamdi günister izmitdeyim buyur gel bir çayımı iç
    ben yusuf ustayı her gün görüyorum.
    hemen karşıda cami var namaza geliyorum .
    adamın dibi kimseye kötülük düşünmez .
    benim maliyet yüksek ,müdahil oldum
    saygılar sevgiler
    1.sapla samanı karıştırma ben kimseye avukat önermedim mehmet mercimek benden bizim kervan avukatıyla görüşmek istedi avukatttan izin alarak mehmet mercimeke verdim.
    2.burada çözümün nasıl lacağını seçeneklerini yazdm kapasitesi lan anlamiştır.
    3.benim adamlığım tartışmak senin haddin değildir.
    .yusuf yıldıza söylenmiş bir şey yk başkasına yalakalık yapmayamı çalışıyrsun.
    5.yusuf yıldız cinali demişse dğrudur diyen kişidir ve kendisiyle bir prplemim ykki karşılaştırma yapma zavallılığı gösteriyrsun.
    6.avukat ile müvekkili arasında elbette ücret hususunda anlaşma yapılabilir buna itiraz eden yk.ama bu ücret ödenmeden kişi kendi müdahil labilirdi senin bunu anlama yeteneğin varmı bilemiyrum.
    7.hayatında hiç müdahil ldunmu ben ldum ve avukatsız vede gereksiz yuzde avukat ücreti ödemedim bunuda anlayacağını zannetmiyrum
    ayrıca ben kimseye müdahil lmada demedim tam tersi olun dedim ama bunun ucuz maliyet tarafını yazdım.
    beni özelden yazım telefn ile arayan hamdi iseniz size yazıklar lsun demekten başka birşey demiyrum.
    sağlıkla kalın.

ayrıca kervan davasında tslama sizin yakıştırmanız fesih davası devam ediyr çk merak ediyrsan ayın 20 sinde durüşma var

5. Arkadaşlar sunuda bilin birleşmenin SPK tarafından onaylanmama sebebi kesin ve net şirketin temizlik işçisinden öğrendiğim kadarıyla binaya çıkarılan degerin uygun gorulmemesidir.buda yeni yapılacak degerlemede aynı değer üzerinden gösterilmesi SPK tarafından gene uygun görülmeyecegi anlamına gelirmi otomatikman ve markalarda var .şu anki değerlerde yani spk nin uygun görmediği değerlerde defter değeri 0.70 kuruş.markalarda degerlenmemisken.ustelik suda var 2016 başında defter degeri 0.92 kurusken şirket Özkaynak değerine göre çağrı dedi ve 1.70 çıkardı.evet anlaşılacağı üzere 2019 Ocak ,Şubat Mart ayı çok çetin geçecek.galatasaray fener maçı gibi yani . haselcin Adnan ek ile SPK Yusuf Yıldız çok çetin geçecek bakalım hayırlısı.heralde maçın spikeri Orhan pala olur.adnan bey bakalım gene şike yapmaya çalışacakmi?????yada haselçin cuma namazını kullancakmı???

6. Usta ne çıkar bu fiyat sence

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Davacıların işi Garanti kotdan gitmesi onları haklı çıkardı .kotda olsa nelere gebe idiler bilemezsin.ama şu an sırt larini yaslayıp keyif yapsınlar.mahkeme eksik evrak gönderip zamana oynayacak haselcin .maç 5-0 olmuş çeviremez.en azından 2 dava SPK cevap verirse mahkeme onu sürecek .yapının kasadaki para gene çıkmayacak üstüne yattığı para civ civ çıkaracak.bu kadarına pes .ayıp günah Mahir Çelikel sen şirket yonetemezsin.baban haram kattti aşıniza.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Mercimek Yazıyı Oku
    Bugün eşimin sahip oldugu 4 bin lot is bankasinda bulunan anel telekom hisse senedini finansbankta bulunan kendi hesabıma virman yaptırmak istedim...virman işlemi sürekli hata verdi...bu işlemi yapan memur genel müdürlüğü aradı...genel müdürlükten spk ya başvurulması gerektiği söylendi...yani burda bazı kişilerin dediği gibi öyle banka ya başvurup virman işi yapılmamakta...bunu iddia edenler yalan söylüyor...bilmiyorum banka ve spk onayı sonrası virman olur mu onu da haftaya sizlerle paylasirim...Ama hisse senedinde bankadan hemencecik virman yapıldığını iddia eden müfteri...Yusuf Yıldız ise yine hakli çıktı...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ankarada olduğum için,Avukata ortak vermek için arkadaşım sanırım Denizbank tan akyat virman yaptı.1 günde gerçekleşti belkide aynı gün ama ben ertesi gün baktım.Sıkıntı yok

Sayfa 159/309 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •