Sayfa 483/1013 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Verilen tepki dozunda olmalı. Zira yapılan bir birim yanlışı biz 10 birimle cezalandırmaya kalkarsak adaletli olmaz. Adaletin terazisi epey incedir. Bundan 100 sene sonra hepimiz toprağa karışmış olacağız , ama bu ve benzeri forumlarda yine insanlar o zamanda incir çekirdeğini doldurmayacak bir iş için birbirlerini üzecekler. Bu tür forumlar bilgi paylaşımı ve tartışma için doğru insanların birbirlerini bulmaları için çok verimli ortamlar ama küfür hakaret, küfüre küfür, hakarete hakarette aynı zamanda bu müthiş verimli ortamı aynen büyük bir güğüm sütün içine düşen ufacık bir sinek gibi bozuyor. İnsanların birbirlerini kaybetmesi değil kazanması esastır.

İyi akşamlar.
    62 yasindayim.

Hic alakasi yokken benim yazimi alip lalenin biri boyle diyor diye yaziyor adam.

Insanin agirina gidiyor.

Bu Mandreke'yken de senelerce kahrini cektik bu adamin.

Insanlari tanimadan etmeden uyarmazdim ben olsam.

Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    karahindiba
    floral hakaretler
    hindiba değil mi o
    bir halt olacağı yok.

3. Böyle yazılacağını bildiğim halde yazdım. Şahıs hatasız da demedim. Acaba kendisine bu durum daha farklı bir şekilde anlatılabilir miydi diye düşündüm. Bu tür ikilemlerle önümüzdeki dönemlerde sadece forumda değil şahsi hayatımızda da çok fazla karşılaşacağız. Bu tür durumlar için daha verimli bir çözüm bulunmalı. Sineği sütten atarsınız da bataklığı kurutmadan o sütü içemezsiniz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Sayın Enki 'nin yazısı Erbakan'ı hatırlattı:

"Kadayıfın üstü kızardı. Altının Kızarmasını bekliyoruz."

IMF Türkiye için 2017 büyüme tahminini 2.9'dan 2.5'e çekti.

Enflasyon tahmini ise 8'den 10.1'e yükseltti.
    Yahu bunlarda bir karar versinler, geçenlerde de kimdi hatırlamıyorum büyüme tahminini yukarı revize etmişti.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yahu bunlarda bir karar versinler, geçenlerde de kimdi hatırlamıyorum büyüme tahminini yukarı revize etmişti.
    evet 2,5 den 2,9 a çekmişti
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hindiba değil mi o
    kara..hindiba
    kökünü kurutmanın imkansız gibi olduğu tür

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Böyle yazılacağını bildiğim halde yazdım. Şahıs hatasız da demedim. Acaba kendisine bu durum daha farklı bir şekilde anlatılabilir miydi diye düşündüm. Bu tür ikilemlerle önümüzdeki dönemlerde sadece forumda değil şahsi hayatımızda da çok fazla karşılaşacağız. Bu tür durumlar için daha verimli bir çözüm bulunmalı. Sineği sütten atarsınız da bataklığı kurutmadan o sütü içemezsiniz.
    Buyrun kurutun batakligi
    Ve sinekleri.

Biz bukadar mucadele edebiliyoruz.

Lalenin cocuklari ile.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Abicim engelle geç. Her yazılana cevap verme zorunluluğun yok ki.

Lale dedi de ne oldu yani. Mandrake'nin çapı belli zaten.

Sayfa 483/1013 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •