Öncelikle ben Erhan hocamın avukatı değilim izninizle ben de bir kaç kelam yazmak isterim.
Benim erhan hocamla samimiyetim biraz daha fazla. Her ne kadar kendisini telefon vasıtasıyla tanısam da. Eğitimci olmama rağmen kimseye beleş saat 9 dan 1 e kadar telefonda olayı anlatmazdım. Ki telefonla konuşmaktan nefret ederim muhtemelen para karşılığında da anlatmazdım.
Bahsedilen ekran görüntülerini bende gördüm. Kendisinin adı geçen kişiyle ilgili herhangi bir sıkıntısı yok. Bu tip bir gelişimin kendisini mutlu ettiğini görüyorum WhatsApp'tan da çok mesajlastık çünkü.
Benim yazdığım her değerlendirmenin onu ne kadar hoşnut ettiğinin farkındayım eğitimcilerin hamurunda vardır bu adam eğitmeyi seviyor bunu yaparken de ilginç bir haz alıyor.
Ego konusuna gelince egosu olan bir insan şunu yazmaz
''Borsadaki getiriye bak hicbirseye yatirma direk borsaya gir diyor bu analiz
Aslinda riski direk hisselerdemi dagitsaniz digerleri pek anlamsiz kalmis uzun vadede''
Sanırım senin di tablo flexi hocam senin tablona bu mesaji atmış. Egolu bir adam bunu yazar mı?
Acayip yüksek egolu bir müdürün yardımcılığını yapıyorum .egonun ne demek olduğunu iyi bilirim küçük dağları ben yarattım havasında ama benim asabi bir insan olduğumu ve yanlışlarını şak şak yüzüne carpacagimi bildiği için bana yürüyemiyor. Ama o adamı bile bir şekilde bazen beni bezdirmesine rağmen yola getiriyorum çoğu zaman.
Yüksek ego sahibi kişilerde görülmeyen temel davranışlar ise genelde teşekkür ve özürdür. Bu tip tanıdığım kişiler hayatta özür dilemezler ve asla teşekkür etmezler ne kadar uyuz oluyorum bil bilseniz.
Bence Erhan hocamın ki ego değil şahsi kanaatim hakkının verilmediğini düşünüyor. Çünkü bu konularda çok bilgili adam algoritma yazıyor konulara çok hakim. Eğitim veren döküntüler var bir bakın Allah aşkına anlattıklarından bir şey anlıyor musunuz?
Valla bana çocuğa anlatır gibi anlattı burda da öyle. Takdir edilmediğini düşünüyor ben bu eksikliği en başında farkettim ve mesajlarımda dikkat ederseniz hem kendisine duyduğum minnetten hem de bu alanda ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için sürekli teşekkür ediyorum.
Biraz daha üst perdeden bakıyor olabilir mesajlarimiza. telle görüşmemizden önce de benim topigimin ilk mesajlarında biraz olumsuz ifadeler yazmıştı ama iyi niyet içeriyordu. Ben ona hep olumlu şeyler yazmaya çalıştım çünkü bilgili olduğu belliydi.
Topigimin ilk mesajlarını kontrol edebilirsiniz. Adam haklı çünkü neden elimde bir analiz programı yok bilanço okumayı hiç bilmiyorum sadece yaptığım mynet grafiğe bakıp temettü hissesi almak olarak plan oluşturmuşum. Doğal olarakta sinirleniyor adam çünkü paranı çöpe atıyorsun yapma bunu demeye getiriyor ama dese ukalalik olacak.
Mesela benim Enka meselesi; topigime yazan arkadaşa sonradan yazdığım mesaja bakınca çok sert cikismısim biriniz de çıkıp deseniz ki lan tosun ilk mesajlarına bak ney bu havan deseniz susardım. İnsan bilince kendine göre yanlışları görünce istemsiz sert tepkiler verebiliyor. Halbuki gereksiz cikismisim arkadaşa.biraz da bundan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.
Erhan hocam getirileri götürüleri paylaşmış bu takdir edilesi bir durum . Bende ekran görüntülerini atıyorum. Neden kimse hisseler hakkında yorum yapmıyor. Biz buraya moral motivasyon vermeye mi geldik ben bu başlığı sırf bu yüzden açtım birazda motivasyon amaçlı.yok para biriktir yok şuraya da yatır iyi de neye neden yatiracaz bir konuda da doğru belli yazılmıyor.
Sayın flexi hocam gördüğüm kadarıyla siz yapı olarak daha sakin bir insana benziyorsunuz mesajlarınizdan anladığım kadarıyla. İkinizin yazdıklarını da okuduğumda ikinizin de haklı olduğu noktalar var. İkinizin de iyi niyetinden şüphem yok. Siz birbirinizi daha eski tanıyorsunuz ben yeniyim zaten benim ki dışarıdan bir fikir.
Hepimizin farklı karakterleri var. Erhan hocam biraz daha farklı duruyor olabilir. Onun bilgilerinden faydalanmaya çalışalım. Zaten eleştirileri de cevapladiniz karşılıklı. İkinize de saygım büyük. Bu mesajdan sonra size cevap hakkı doğabilir bu tip bir şey yazmamaya çalıştım ama.
Son cevap haklarınızı da kullandıktan sonra isterseniz tabi,
Lütfen konumuza geri dönebilir miyiz? Çünkü bu konu bir aceminin gelişimini gösteriyor diğer insanlarda bu konuyu başından itibaren okuduğunda kaçmasın gelsin buradan kendini nasıl geliştireceğine dair bilgiler alsın isityorum.
İkinize de sonsuz saygı duyuyorum. Benim ve forum için degerlisiniz topigime şeref katıyorsunuz. Lütfen yazmaya devam edin. Çünkü benim gibi bir aceminin bilgiye ihtiyacı var.
Unutmayalım çatışmalar bizi güçlendirmeli ayrıştırmamalı.
Lütfen yazmaya devam edin, ama esas amacımız için.
Selametle...