Sayfa 611/1012 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Abd de istikbali ve buyume potansiyeli olan hisseler bulmalisiniz. Orada hem yilda bir den cok kez temettu odemesi de oluyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.suredividend.com/permanent-portfolio/

Bu aralar suna kafa yoruyorum...
    Her durum icin uygun...

The Permanent Portfolio has generated solid returns with very low volatility because it invests in assets that have very little correlation to one another

Arada bir ufak kaydirmalar yaparim, dengeleme icin... cok cikan bir kisimdan az bir sey kirparim en geri kalandan baslayarak eklerim digerlerine...

The portfolio simply weights each economic regime equally. The portfolio is then rebalanced annually.

The Permanent Portfolio is an excellent option for risk averse investors and retired investors who need to make solid returns on their investments while avoiding large drawdowns. Large draw downs are significantly worse for investors who are already cashing in their portfolio on a regular basis as it forces you to ‘sell low’.

Ne dersiniz?
    Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 16-12-2018 saat: 16:38.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Reis öyle bir özgüvenliki. bugün kemal kılıçtaroğlunu tehdit ediyor kaçaçak delik bulamasın diye. Bay kemal diyerekte alay ediyor.

Haklı reis istediğini asar istediğini keser. muhallefet parti liderleri desen evlere şenlik. Kimi baston merdiven oldu. kimi dilini kaybetti. karşımı çıktın yürü tazminat ödemeye. dahadamı ileri gittin yürü cezaevine.

Değişen bişi yok. hizmet yaptık dediği esenlerde millet bahçesine 55 trilyon lira harcanmış. trilyon bu trilyon boru değil. işte rantın kralı.

Dipnot. dolar bazında. 11.5 milyar dolar harcanmış. kek yiyip yuvarlanmak lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bende Malta da bir yatirim fonu ariyorum. Yillik getirisi yuzde 5 civari bir fon bulursam super olacak. Miktar 200k euro.

Malta,? Akdeniz'de küçük bir ada değilmi? Sicilya yakınlarında sanırım.
    Bırakın allasen, eti ne? budu ne ki? Sana euro bazında % 5 versin?
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Peki bu aptal secmenin benim ve cocuklarimin gelecegi uzerinde bu kadar soz sahibi olmasina ne dersiniz?

Syg,
    Bunun daha otesinde yurtdisinda yasayan - benim gibi - secmenlerin bu ulkenin yonetim sekline, kimin yonetecine dair oy vermesine ne dersiniz.

Gun gelir oylar azalirsa butun Turki cumhuriyetler oy kullanabilir derler, azerbeycanda turkmenistanda sandik koyarlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bunun daha otesinde yurtdisinda yasayan - benim gibi - secmenlerin bu ulkenin yonetim sekline, kimin yonetecine dair oy vermesine ne dersiniz.

Gun gelir oylar azalirsa butun Turki cumhuriyetler oy kullanabilir derler, azerbeycanda turkmenistanda sandik koyarlar.

İleri gitmeye gerek yok şu anda gürül gürül suriyeliler afganlılar ırakllılar türk vatandaşı yapılıyor. oy kullanma hakkı elde ediyorlar.ülkemizde 4 milyon suriyeli olmak üzere bu resmi olanı birde kayıt dışı olan suriyeliler var. üstüne 1.2 milyonda afganlı ıraklı koy. al sana %10.%15 oy. ilerde bu oylara ihtiyaç duyacaklar.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://www.suredividend.com/permanent-portfolio/

Bu aralar suna kafa yoruyorum...
    Her durum icin uygun...

The Permanent Portfolio has generated solid returns with very low volatility because it invests in assets that have very little correlation to one another

Arada bir ufak kaydirmalar yaparim, dengeleme icin... cok cikan bir kisimdan az bir sey kirparim en geri kalandan baslayarak eklerim digerlerine...

The portfolio simply weights each economic regime equally. The portfolio is then rebalanced annually.

The Permanent Portfolio is an excellent option for risk averse investors and retired investors who need to make solid returns on their investments while avoiding large drawdowns. Large draw downs are significantly worse for investors who are already cashing in their portfolio on a regular basis as it forces you to �sell low�.

Ne dersiniz?
    Syg,
    Bence zaten olmasi gereken portfoy seklide boyledir. Bunun yaninda onemli olan sey hangi doviz kurunu oncu almaniz gerektigi. Eger dogru paraya yatirim yaparsaniz arbitraj yapma sansinizda olur ve ekstra kazanc saglar.

Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    Malta,? Akdeniz'de küçük bir ada değilmi? Sicilya yakınlarında sanırım.
    Bırakın allasen, eti ne? budu ne ki? Sana euro bazında % 5 versin?
    Malta deyip gecme. Rating kuruluslarinda en yuksek puanlara sahip, yabanci yatirimcilarin gozdesi.

Devlet zaten bu kadar vermez. Devlet bonolari yuzde 1 2 arasidir ama bazi fon sirketleri var.

Bir kaciyla gorusecem. Ayrintilari yazarim.

Sayfa 611/1012 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •