Misal emlak,Ben 4 yıl önceden emlakta göçüşü biliyordum,geçen yıl istanbuldaki evi satılığa çıkardım satamadım,geç kaldım, göçüşe yakalandık valla.Mecburen 400 binlik evi 1000 liradan kiraya verdik gitti.Resmen 5 ay hiç alıcı çıkmadı.
Misal emlak,Ben 4 yıl önceden emlakta göçüşü biliyordum,geçen yıl istanbuldaki evi satılığa çıkardım satamadım,geç kaldım, göçüşe yakalandık valla.Mecburen 400 binlik evi 1000 liradan kiraya verdik gitti.Resmen 5 ay hiç alıcı çıkmadı.
tam 7 aydır satılık ev 40.000 tl indirime gittim halen arayan soran yok neredeyse
bir halt olacağı yok.
bigmaster denen arkadaş kasım sonu ya da en geç aralık 15 gibi altında 1400 dolar iddia ediyordu
dedim ki olursa bütün sünnet altınlarımı veririm, hatta saymaya başla fazla mı bari diye dalga geçmişti
fed kararı öncesi böyle bir beklentin varsa kendine master deyip te pek bir şey bilmiyosundur..
DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU: ABD FETÖ İLE İLGİLİ 15 EYALETTE ÇALIŞMA BAŞLATTI-
ya bu adam Abd’nin Dışişleri bakanı mı? Adamların dili yok mu? Onlardan ses çıkmıyor , bizimkiler zırt pırt fetö
Yani cidden komik bir hal almaya başladı.Pompeo, çavuşoğlu ile telefon görüşmesi yapar, hemen internet haber sitelerinde boy boy ilanlar, rte-trump ile göz göze gelir gene aynısı, hemen piyasaya lanse edilir.İnsanları kandırın , yalan söyleyin bol bol
İşiniz gücünüz gündem değiştirme.Seçime kadar nekadar oy toplarsanız kar hesabı !
Yer İmleri