Güzel bir maçtı. 1-3 te olabilirdi, 3-2 de olabilirdi... helal olsun. Her iki takımıda tebrik ediyorum...
Güzel bir maçtı. 1-3 te olabilirdi, 3-2 de olabilirdi... helal olsun. Her iki takımıda tebrik ediyorum...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
onur ve ersuna takılıp kalınmasa idi 2 yıldır zirveden inmezdi....milyonları alıp takımı sabote ettiler bazıları,yöneticiler anlayamadı,taraftar yanlış kanalize oldu........sonuç başarısızlık........yeni yönetimi tebrik ediyorum.....küllerinden doğdular.....hissede olanlara gönülden başarılar.....
Geriden gelip Trabzon yakalasaydı neyse ama 2-0 dan 2-2 olması kötü oldu yoksa BJK deplasmanı 1 puan iyidir
tebrikler trabzon güzel maç oldu...üç haftadır çok güzel oynadılar.burak ve onur şükür ki gittiler..takım ve kadro kendine geldi...üç haftada hisse ve takım yukarılara güzel tırmandı...1,18 lerden 1,63 lere ve sonra 1,40 stabil....üç haftadır maşallah iyi kazandılar bu hafta bence beraberlik iyi sonuç kötü tarafı 2-0 dan 2-2 ollması....üç büyükler zaten kötü durumda..2019 trabzon yılı olabilir diye düşünüyorum bu kadro ve oyun ile .....trabzon maçlarını seyretmek artık keyif vermeye başladı..ikinci sezon yarısını görmeden t.s. portföyümde işlem yapmayı düşünmüyorum....maraton uzun beklemeye devam.......
Batuhan denen kalas bj yi 4:2 yakalanmış pozisyonda
Pası verebilse yarın başka bir gün olacaktı.
Olcay gibi oda gönderilmeli.
Haftaya ligdeki diğer rakiplerinde işleri
Bir hayli zor...Biz Rizeyi yenersek
devre arasına 2. Olarak girmemiz kuvvetli
İhtimal... iyi haftalar
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
('' AVCININ TUZAĞA ATTIĞI YEM ONUN CÖMERTLİĞİNİ GÖSTERMEZ..'')
Yer İmleri