Sayfa 671/1012 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Burgan dolara4.5 diyor daha yüksek burgandan oran varmi?
    %4.75 Burgan dijital var
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Bekleyelim gorelim, uzgunum ama muhtemelen hakli cikacagim

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    eğer arz devam ederse evler takas bile edilmeye başlanabilir nakit yerine ! ev +100k ya başka bir ev alma gibi ! Eğer en az 5 sene yeni projelere izin verilmez ise belki yeniden gayrimenkul zamanı başlayabilir tabi arz kısıtlaması ve yeni projelerin 100 kez düşünülüp uygun lokasyona yapılması şartıyla

3. Tcmb bugün (20.12.2018), 27 Aralık vadeli ve 1 milyar lira tutarlı miktar yöntemiyle repo ihalesi açtığını duyurdu.

Dünkü likidite açığı zaten nispi olarak düşüktü, (102.5 milyar TL).

Burada bir rakam hatası mı var yoksa gerçekten piyasaya 1 milyar TL mi vermiş. (Piyasanın talebi de zaten 2.5 milyar TL civarındaymış. )

Eğer bu veri doğruysa likidite açığında çok sert bir daralma var diyebilir miyiz?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Tcmb bugün (20.12.2018), 27 Aralık vadeli ve 1 milyar lira tutarlı miktar yöntemiyle repo ihalesi açtığını duyurdu.

Dünkü likidite açığı zaten nispi olarak düşüktü, (102.5 milyar TL).

Burada bir rakam hatası mı var yoksa gerçekten piyasaya 1 milyar TL mi vermiş. (Piyasanın talebi de zaten 2.5 milyar TL civarındaymış.

Eğer bu veri doğruysa likidite açığında çok sert bir daralma var diyebilir miyiz?
    E tabikide

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    eğer arz devam ederse evler takas bile edilmeye başlanabilir nakit yerine ! ev +100k ya başka bir ev alma gibi ! Eğer en az 5 sene yeni projelere izin verilmez ise belki yeniden gayrimenkul zamanı başlayabilir tabi arz kısıtlaması ve yeni projelerin 100 kez düşünülüp uygun lokasyona yapılması şartıyla
    Piyasada donen bir çek gibi diyorsun

6.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Piyasada donen bir çek gibi diyorsun

daha önce rxpu üstat güzel bir benzetmede bulunmuştu ev bu gidişle lüks tüketim ürünü olacak ve alan kendi kişisel zevki için alacak tıpkı lüks araba gibi ! Mesela ben1000k lık lüks jakuzili evimden komşu yüzünden sıkıldım sende 1000k lık lüks villa hayatından villanın masraflı olması veya çocukların okul durumundan dolayı sıkıldın karşılıklı oturup takas edecez sen rezidansı çok aşırı istiyorsan belki senden 100k koparıcam bunun gibi

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    daha önce rxpu üstat güzel bir benzetmede bulunmuştu ev bu gidişle lüks tüketim ürünü olacak ve alan kendi kişisel zevki için alacak tıpkı lüks araba gibi ! Mesela ben1000k lık lüks jakuzili evimden komşu yüzünden sıkıldım sende 1000k lık lüks villa hayatından villanın masraflı olması veya çocukların okul durumundan dolayı sıkıldın karşılıklı oturup takas edecez sen rezidansı çok aşırı istiyorsan belki senden 100k koparıcam bunun gibi
    Benim artik hicbir beklentim kalmadi, muteahitlik gecmisi olan biri olarak

8.  Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    500 k lık bir evi 230 satmak için ya icranın kapıda olması yada ülkede savaş yada iç savaş olacağına inanmak lazım kira getirisiyle birlikte 8,9 yıllık faiz tek kalemde gitmiş, yazık
    Satıcı hep fazla ister kendi malına ..Yoksa dediğiniz gibi 500 eden evi yarı fiyatına kimse satmaz.
    O evin piyasa değeri 270-280 civarıdır .Şu şartlardada 230 gideceği fiyat olmuş .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 671/1012 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •