Sayfa 680/1012 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Asgari ücret 1850 yi geçmemeli. Yanında 5 + üzeri personel çalıştıran kiminle konuşsam asgari ücret 2,000 i geçerse ve piyasada işler böyle giderse personel azaltacaklarını söylüyorlar.
    Haklılar da . . .

2. http://www.patronlardunyasi.com/habe...aizleri/214320

alın bakalım..

küfür serbest..
    ama içinizden..

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...aizleri/214320

alın bakalım..

küfür serbest..
    ama içinizden..
    zeki mürende bizi görecek mi

4.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Sorma yoldaş bende 10 sene önce ev sattım cabrio merso aldım ,şimdi merso 75 ev 150 ediyor kirasıda cabası ,ama mersodada çok içtik çapkınlık vs yaptırdı hakkını vermek lazım dünyaya bir dahamı gelecegiz ;)
    Merso hakkını vermiş ..[emoji23][emoji23]Bazı şeylerde geriye dönüp bakmayacaksın dostum .iyi yapmışşın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...aizleri/214320

alın bakalım..

küfür serbest..
    ama içinizden..
    Açıkdan...
    Onları ve destekleyenleri....
    Anlarsınız ya...
    Üç kamu bankası,kendisinden kredi kullanan şirketlerden ev alanlara özel konut kredisi verecekmişmiş....
    Kişiye özel,firmaya özel...kanun,yönetmenlik,tüzük v.s. olamaz..
    Bu suçdur...
    Banka Genel müdürlerini,gelecekde ararız yurtdışında....
    Yaş altmış...EmlakBank ,Çivan gibi isimler anımsıyorum....
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yurtdışında (Almanya) hesap açmak istiyenlere faydalı olabilir !

Komşum, kızı ile birlikte, kızının master'ı için ceplerinde okul ve 1 yıllık geçim parası ile Almanya'ya gittiler.
    Okula gidip parayı yatırmak istediler.
    Okul kabul etmedi , 'bir banka hesabından gelmesi lazım' dedi..
    Bankaya hesap açmaya gittiler, banka 'sen kimsin, ne yapmaya geldin, git göçmen dairesinden onay yazısı getir' vs dedi ..(15 gün sürermiş)
    Okul açılacak , zaman yok...

Göçmen dairesi yatırılacak paranın , aylık asgari geçim için geçerli olan tutarı tespit edip (yaklaşık ,yatırılacak paranın 12 de 1 i)'nin, her ay serbest kalacak şekilde bankaya bir yazı veriyormuş, ana para bloke ediliyormuş.
    Burda amaç, öğrencinin tüm paraya ulaşmamasını ve eğitimini aksatmamasını sağlamak !!!!!
    Eşe dosta danıştıktan sonra Almanya'da mukim bir Türk'e yönlendirdiler,Türk, parayı elden alıp ,
    kendi hesabından kızın okul ücreti gönderdi..

Okulda kalacağı yer için , kampusta yer yok , Meksikalı bir kız (açıktan) kendi odasını 6 aylığına kıza verdi.
    Ancak , anahtarın aslının (kart) kendinde kalmasını , bir yedek kartın yaptırılmasını istedi.
    Çilingire gidildi , çilingir , 'kira kontratı , belediyeden yazı vs vs ' istedi ...
    Meksikalı kıza durum izah edildi ..
    Meksikalı kız dediki 'dert ettiğiniz şeye bakın, Türk çilingirler sorgusuz sualsiz yapıyor' !!
    Türklerin sorun karşısında çözümü başka hiç bir milletde görmedim .Mutlaka gerşeyin bir yolu vardır bizde [emoji847]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. ahahaha simcitynizin kapısında bekçilik yapan güvenlik görevlisine asgari ücret konusundaki bu vampirane fikirlerinizi aman söylemeyin . sonra bir bakmışsınız walking deadler içeri dalmış .

Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Açıkdan...
    Onları ve destekleyenleri....
    Anlarsınız ya...
    Üç kamu bankası,kendisinden kredi kullanan şirketlerden ev alanlara özel konut kredisi verecekmişmiş....
    Kişiye özel,firmaya özel...kanun,yönetmenlik,tüzük v.s. olamaz..
    Bu suçdur...
    Banka Genel müdürlerini,gelecekde ararız yurtdışında....
    Yaş altmış...EmlakBank ,Çivan gibi isimler anımsıyorum....
    Bu kervana yanlış duymadı isem sanırım İş Bankası da katılmış.

Takipteki alacaklarda olduğu gibi ileride %90-98 iskontolu satılacağına, bankaya borçlu inşaatçı firmanın müşterileri sayesinde kredi alacağının takası olarak düşünelim. Bu sayede firmadan kredi alacağının bir kısmını konut alan yeni kredi borçlusu müşteriye devrediyor, inşaatçı firma banka kredi borcunun bir kısmını konut alan müşterisine naklediyor.

Sayfa 680/1012 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •