Suriye'nin inşaası ile ilgili adı geçen çimento firmaları
Bt Söke
Mardin
Cimsa
Adana
Bucim
Bizim neyimiz eksik limanımız da mevcut ihracatımızda var.....[emoji4]
Son düzenleme : carkos; 20-12-2018 saat: 21:10.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Suriyedeki bombardumanın bitişi ve suriyenin tekrar inşaası satın alınmaya başlıyor number one mardın number two adana number three bsoke ve number five en çok ucuzlayan afyon..izleyelim..
burda olanlar yetmez ise sırada adana çimento var burdan bucım veya diger batı illerinde veya içanadoluda olanlar ekmek yiyemez
heleki hükümete yakın limak varken kimse kendini kandırmasın..?
ZIR-DELİ Y.T.D
birader bilip bilmeden konuşıyorsunuz. En ucuz taşıma yolu denizdir. Hem çok buyuk mıktarda yuku en ucuza taşırsınız. Bilin bakalım hangi çimento şirketinin limanı var????? Sonra haritayı açın ve suriye'nin konumuna bakın! Daha ucuza satabiliyorsak neden satmayalım. Kaldı kı bu firmalar suriyeye calışacaksa iç piyasaya kım satacak? Biz? Kanalıstanbul çaKIL ile mi yapılacak...
Ayrıca bucım in asıl olayı degerlemeye tabi tutulmayan malvarlığı ve cemtaş.
Boş konuşmayalım!!!!
haklısın bilip bilmeden konuşuyorum veya yazıyorum:BUCIM hakkında geçmiş sayfalara gidip ne degerlendirmeler yapıp bunu yazıya dökmüşüm bir irdeleyin : sahiden harita konusunda çok cahilim bursa ve urfa adıyaman gaziantep mardin avrupada oldugundan ve adana,mersin liman yok onlarda atlas okyanusunda suriyeye uzak ...birde limak gibi varken bucım işi olmaz ...
bucım,i suriye dışında degerlendirmek lazım diye düşünüyorum:bol şanslar
ZIR-DELİ Y.T.D
birde şu kanal istanbul degerlendirmeleri burdan azda olsa yansıma olabilir fakat 2006 yılından beri marmara bölgesinde yapılan inşatlardan hiç nemalanıp hisse pirim yapmadıgına göre bu işler inşaat gibi işlerin dışında hisselerin tamamına sahip olmak isteyen bir zihniyetten başkası yapamaz bu kişi bucım üzerindeki baskıyı kaldırmadıkça diger iştirakleri 1 milyar $ olsa ne yazar..
ayrıca 12 yıldır hisse fiatı sıfır durumdadır..
ZIR-DELİ Y.T.D
Yer İmleri