Sayfa 687/1012 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ne bileyim yeni evlidir ,çocuk küçüktür ,büyükse de okulu olur,ayrıca kimse iş bulamıyor çocuk ne iş bulacak da para kazanacak,hayata yeni başlamış bir çift için hanım temizliğe gitse çocuk sıkıntı falan,herneyse benim o işe cidden aklım ermiyor.
    Çocuklarını kiraya veriyorlar dilencilere onu da gelir olarak görüyorlar bazıları

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Çocuklarını kiraya veriyorlar dilencilere onu da gelir olarak görüyorlar bazıları

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Ciddi mi bu.

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ne bileyim yeni evlidir ,çocuk küçüktür ,büyükse de okulu olur,ayrıca kimse iş bulamıyor çocuk ne iş bulacak da para kazanacak,hayata yeni başlamış bir çift için hanım temizliğe gitse çocuk sıkıntı falan,herneyse benim o işe cidden aklım ermiyor.
    Bulgur, makarna, bazen yoğurt, çay, ekmek, patates, (ucuzken) patlıcan , biber şeklinde gıdalar ve banliyö bir semtte 400TL civarı bir kira ile çocuk okula gitmiyorsa çok zor da olsa mümkün.

Çocuk büyüyünce kadının temizlik ve banliyö semtlerde evlere dağıtılan bazı dikiş veya montaj işleri yapması mümkün.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Çocuklar da eğer biraz yaşı müsaitse araba yıkamada veya paket servis götür-getir işi de yapabiliyorlar...

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bulgur, makarna, bazen yoğurt, çay, ekmek, patates, (ucuzken) patlıcan , biber şeklinde gıdalar ve banliyö bir semtte 400TL civarı bir kira ile çocuk okula gitmiyorsa çok zor da olsa mümkün.

Çocuk büyüyünce kadının temizlik ve banliyö semtlerde evlere dağıtılan bazı dikiş veya montaj işleri yapması mümkün.
    Tabi böyle bir aile için 2. çocuk hayal.Eh nüfus teorisine göre tek çocuklu populasyonlar uzun vadede yokolmaya mahkum olduklarından,asgari ücretli populasyon uzun vadede yok olacaktır.Evrim teorisi ile ekonomiyi paralel görürsek bu sonuç çıkıyor zaten.Çok da mesele yok ,işi duygusal bağlamda çıkarırsak sorun uzun vadede kendi içinde çözülüyor )))))

6. Bilakis en çok ta üreyen onlar...Eğitim seviyesi yükseldikçe üreme azalıyor...

Özellikle büyük şehirlerde asgari ücretle geçinmek bir sanattır desek doğrudur....Ben birçok şey denedim ama inanın asgari ücretin min 3 katı gellir olmadan metropolde yaşamak imkansızdır....1 asgari ücret barınma 1 tanesi eğitim giyim kişisel harcamalar vb diğeri de gıda olarak gruplayabiliriz....5 katı asgari ücret kısmen rahat bir yaşam sunar...Bana göre İdeal olan 10 kat asgari ücretle kurulan yaşamdır ...

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Tabi böyle bir aile için 2. çocuk hayal.Eh nüfus teorisine göre tek çocuklu populasyonlar uzun vadede yokolmaya mahkum olduklarından,asgari ücretli populasyon uzun vadede yok olacaktır.Evrim teorisi ile ekonomiyi paralel görürsek bu sonuç çıkıyor zaten.Çok da mesele yok ,işi duygusal bağlamda çıkarırsak sorun uzun vadede kendi içinde çözülüyor )))))
    Çocuk 10 yaşına geldiğinde atölyelere çırak olarak veriyorlar. Eğer kaynakçılık, tornacılık, frezecilik, polisaj, çapak alma gibi sanayi işlerinin çıraklığını öğrenebilirse maaşı artıyor. Çocuğun geliri, kadının yaptığı ek işler ile birlikte ailenin toplam geliri belirli bir süre sonra rahatlıkla 5000TL ve üzerine çıkabiliyor. O nedenle 2. 3. ve hatta daha fazla çocuk yapmaları mümkün oluyor. Zira her yeni çocuk belirli bir süre sonra iş gücüne katıldığı için aileye katkı sağlıyor. Sistem böyle dönüyor.
    Güneydoğu kökenli aileler bu yöntem ile 10-12 çocuğa kadar ulaşabiliyorlar. Hatta iki evli sistemleri oluyor. Bir kadın 10 ve üzeri çocuk doğurmakta zorlanacağı için çocuk sayısını arttırmak için 2. ev ve 2. bir kadın oluyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 687/1012 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •