Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
METRO TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş.
METRO



İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak KullanımlarıGönderim Tarihi
17.10.2018 16:38:28

Bildirim Tipi
ÖDA

Yıl
-

Periyot
-



Özel Durum Açıklaması (Genel)A+ A-


Özet BilgiPay alım satımından elde edilen kar hakkında
İlgili Şirketler
[OZGYO]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz portföyünde bulunan 50.000.000.-Adet Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(OZGYO) paylarının alım ve satımından 221.763.290,35 -TL kar etmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.







Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


BİRDE BOYLE BİR ACIKLAMA VAR. METRO YATIRIM BIZ MALI SIRKETLERIMIZE DAGITTIKTAMI BU KARI ETTIK DIYOR ANLAMADIM.. EGER BOYLEYSE METROYATIRIM(MTRYO) IHYA OLMASI LAZIM?????

Anlamak istemiyorsun metro holding diğer şirketlerini zarara uğrattı bu şekilde.sen 1 sirketinle 1 TL olan maliyetli malını diğer şirketine 10 TL ye satiyon.yatirimciyi sogusleme planiydi bunu duyan ky altın bulduk zannetcekti ozdericilerin müdahalesi bence çok büyük ky soyulma hareketini önledi.bu hisseleri diğer şirketlerine fahiş fiyata satma olayında SPK ortaklık yapısına bakar bakması lazım bence eğer sattığı şirketlerde galibin ortaklık payı çoksa eyvallah.ama sattığı şirketlerde ortaklık payı az satan şirkette ortaklık payı çoksa bu serefsizliktir. Nitekim bakmadım ama bence oledir bunlaar hep menfaatini düşünür.

asla yatırım tavsiyesi değildir.kendi düşuncelerimdir.benim yorumlarımla alım satım yapan zarar eder.