Sayfa 384/1000 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım bu zevat neden bu konuya salça oldu. 50 tane aktif topik var kardeşim gidin orada yazın. Halkbankası topiğine uğrayın misal. Hal hatır sorun. İyi olacak deyin.

Ha cvp falan yazmayın red listemdesiniz hepiniz. Göremem okuyamam kuzum.
    Bende bu trol takımı red listesinde. Birileri bunların yazdığına cevap vermediği sürece ben de ne yazdıklarını görmüyorum, bir kayıp da değil zaten. Uyduruk kaydırık rasyoları paylaşarak doların düşüşüne hizmet ve maaşlarını hak etme çabası içindeler.

Dolar başını ilk kaldırdığında bunların hepsi gaiplere karışacak zaten, merak etmeyin.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Niye alındın, sen kimsin, TROL'müsün de alındın. Bu forumda biat yok, duymanız gerekeni duyacaksınız.
    Yok! ben çiftçiyim 3 - 5 ineğim var onlarla uğraşıyorum...[emoji6]

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Ooooo yeni trol yapmışsınız... Hayırlı işler
    çinliler yapmış yeni icatları, bitmeyen çişten sonra en büyük buluş
    işe işe bitmeyen trol, kalafatı yeter ki yerine sokma, kafasını gördükçe akmaya devam ediyor..!!

4.  Alıntı Originally Posted by iboaga59 Yazıyı Oku
    Yok! ben çiftçiyim 3 - 5 ineğim var onlarla uğraşıyorum...[emoji6]
    Git ineklerini sağ burada ne işin var.

5. sevkat de gostermek lazim bir taraftan bunlara.. kuzucuklari gondermisler kurtlarin arasina, zavallilarim ekmek parasi icin maymun oluyorlar burada.

6. https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/turkey

Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ülkelerin dış borcunu anlık olarak gösteren bir site.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

7.  Alıntı Originally Posted by iboaga59 Yazıyı Oku
    Türkiye'nin ekonomik büyüme performansına getirilen en yaygın eleştiriler söz konusu büyümenin "inşaat eksenli" ve/veya "borç eksenli" olduğu şeklindedir.

İlk olarak, gerçekten de inşaat sektörü 2000'lerde Türkiye'de en hızlı gelişen sektörlerden birisi olmuş ve 2002-2017 sürecinde yüzde 300 düzeyinde büyümüştür. Öte yandan, inşaat sektörü 2002'den bu yana "hiç" büyümeseydi Türkiye o zamandan bu yana yüzde 131 değil yüzde 118 büyümüş olacaktı. Yıllık ortalama ekonomik büyüme ise yüzde 5.7 değil yüzde 5.3 olacaktı. Görüldüğü üzere inşaat sektörü Türkiye için oldukça önemli bir sektördür fakat ekonominin "ekseninde" değildir. Türkiye'nin "inşaat sektörü hariç" ekonomik büyüme oranları da oldukça yüksektir.
    Bu zamanda 0.98 faizli kampanyalara ne diyorsunuz sadece anlaşmalı olan inşaat şirketlerini kapsayan...elde kalan bir şeyler mi var o kadar önemli değilse....bu kadar zor zamanlarda nerden çıktı 0.98

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Bu zamanda 0.98 faizli kampanyalara ne diyorsunuz sadece anlaşmalı olan inşaat şirketlerini kapsayan...elde kalan bir şeyler mi var o kadar önemli değilse....bu kadar zor zamanlarda nerden çıktı 0.98

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    X kamu bankası sinpaş için başlattı kampanyayı. Aslında 1.78 faiz oranı aradaki farkı görünüşte sinpaş ödüyor gibi ama aslında fiyata yansıtıyorlar gene alıcı ödeyecek. Ancak kampanya şu ana kadar hiç tutmadı.

Sayfa 384/1000 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •