Sayfa 121/351 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 2807 madde; 961 - 968 arası.

Konu: RUZYE - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Tahtacının Yakın İzleme Pazar ına düşen hissede yatırımcıları ekarte ederek hisseleri toplaması çok daha kolaydır.

Piyasa hisseden uzak durur, yeni alışlar pek olmaz, aşağı basınca fazla hisse kaptırma endişesi olmaz. Sadece hissede olanlarla kademelere yazılan hisse miktarına göre kademe yükseltip düşürerek istediği gibi oynanar bezdirip sşrkeleyene kadar.

Yakın izlene pazarı yatırımcıları bezdirmek ellerindekileri sirkeleyip almak için tahtacıkarım işini çok kolaylaştıran bir olgudur.
    Nasıl oluyorda bunkarın yönetiminden geçen bütün şirketler tek tek Yakın İzleme Pazarına düşüyor?

Artı
    Atsyh
    Krsan
    Etiler
    Alyağ

Hepsi sırası ile yakın izleme pazarına yuvarlanmış. Büyük marifet, Büyük başarı!

Hepsi borsa tarihi boyunca ne doğru dürüst kar yapmış ne bir şirket büyüme gerçekleştirmiş. Hep zarar hep özsermaye eritmiş...

Yaf bu Alyağ borsa tarihi boyunca hep zarar hep özsermaye eritmiş. Borsa dışındaki diğer yağ fabrikaları da mı hep böyle zarar ziyan ediyoruz? Yağ sektörü bu kadar mı kötüydü hep?

Hissede olanlara bir şey diyemem ancak girmeyi düşünenlere bir daha düşünmeyi tavsiye ediyorum. Hiçbir hisse bu pazara boşuna girmez; giren de kolay çıkmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by karasusarak Yazıyı Oku
    Hissede olanlara bir şey diyemem ancak girmeyi düşünenlere bir daha düşünmeyi tavsiye ediyorum. Hiçbir hisse bu pazara boşuna girmez; giren de kolay çıkmaz.
    çıkan var mı ki?

4. Benim bildiğim bir tane var oda YEŞİL

5. 8 senedir dardaneli bekliyorum. Aldığımda 1 doların üstündeydi. Şu an 6-7 tl olsa maliyeti kurtarıcam. Geçen seneler cabası. Birde şimdi alyağımız oldu gözaltında. Kafayı yicem arkadaş. Ben kaçmaya çalıştıkca gözaltı beni kovalıyor. İnşallah tez zamanda güzel haberlerle çıkarız bu lanet olası yerden.Yoksa gerçekten sıkıntı.

YTD. 20 senedir borsada hatırı sayılır parayla yerinde sayan ve borsada geçen yıllarına kahrolan bir ky nin serzenişleridir.🙄

6.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    spk, akyürek pazarlama pay piyasasında gerçekleştirilen piyasa dolandırıcılığı niteliğindeki işlemlerde sorumluluğu bulunan 5 kişi hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı

sermaye piyasası kurulu(spk), akyürek tüketim ürünleri pazarlama
    dağıtım ve ticaret a.ş. (akpaz) pay piyasasında gerçekleştirilen piyasa
    dolandırıcılığı niteliğindeki işlemlerde sorumluluğu bulunan 5 kişi
    hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.
    Spk haftalık bülteninde yer alan karara göre, akyürek pazarlama
    pay piyasasında gerçekleştirilen piyasa dolandırıcılığı niteliğindeki
    işlemlerde sorumluluğu bulunan ali yıldırım, ömer alhan, mahmut ay,
    nureddin tan ve ferhat zorlu hakkında 6362 sayılı sermaye piyasası
    kanunu’nun (spkn) 107/1 maddesi hükümleri kapsamında işlem yapılmak
    üzere, 6362 sayılı spkn’nun 115 inci maddesi uyarınca cumhuriyet
    başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.
    Spk, aynı kişiler hakkında 2 yıl süreyle geçici işlem yapma yasağı
    getirilmesine karar verdi.

http://www.spk.gov.tr/bulten/goster?year=2018&no=58

foreks haber merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/foreksturkey

(21/12/2018 - 06:30:22)

alın bak tahtası kapanan ve kapanan şirketin yatırımcısına sahip çıkan s p k dikkattt

7.  Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku
    alın bak tahtası kapanan ve kapanan şirketin yatırımcısına sahip çıkan s p k dikkattt
    bu şirket 02.05.2018 de kottan çıkıyor spk 21.12.2018 de ceza kesiyor.İşte kabaca gözaltı bu.Bu arada bu AKPAZ bir dönem önce vekil olan bir şahsın aile şirketi.İşte gözaltı gerçeği

8. Icimizden Biri dilekçe hazırlayıp. .buradan paylaşsın. . Spk ve Cimere gönderelim. .

Sayfa 121/351 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •