Sayfa 401/1000 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. forum yönetimine..

forum yönetimi bu troller konusunda bir hataya düşüyor gibi geliyor bana..

evet bu akçomarlar zaman zaman eğlencelik oluyor, durgunluğu kırıyor ve hit sayısına katkıda bulunuyor olabilirler, ve bu da forum sahiplerinin işine geliyor olabilir ancak bunların dolarla alakasız iktidar yalaması söylemlerinden sıkılıp uzaklaşanlar da oluyor başlıktan.

yönetim bu konuda yeni bir yaklaşım sergilemez ise başlık b.ka sarabilir malesef.

Şuraya bakın amerikan borsaları her gün yüzde 2 düşüyor,bizim rufailer allem kallem şimdilik dolar ve borsayı hallediyorlar da rufailerin nefesi de bir yere kadar.Sermaye dediğin ne ki bir nevi tavşan durmaz kaçıverir.

Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    10000$

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hocam, o miktardan fazlasına ankara-mithatpaşa şb.'den 3,5% üstü alamadım. acaba yeni giriş mi ve lokasyon neresi? tşk.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

4. Buyrun tramp ulkemize geliyor,
    Reise biat edecek boyle giderse,
    Dolarda ne olur artik bilemem.

http://www.haber7.com/siyaset/haber/...kiyeye-gelecek

y.t.degildir..

5.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    hocam, o miktardan fazlasına ankara-mithatpaşa şb.'den 3,5% üstü alamadım. acaba yeni giriş mi ve lokasyon neresi? tşk.
    Yeni giriş için tlfla aldım

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yalnız sıkıcı oluyorumdur belki ama ons işine dikkat arkadaşlar.Onsu sn bigmaster ve bir kaç arkadaşla beraber defalarca anlattık,cetvelle anlattık ,gönyeyle anlattık))))))))) Ons 2019 un flaş yatırım enstrumanı olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by tavan150 Yazıyı Oku
    Buyrun tramp ulkemize geliyor,
    Reise biat edecek boyle giderse,
    Dolarda ne olur artik bilemem.

http://www.haber7.com/siyaset/haber/...kiyeye-gelecek

y.t.degildir..
    Kimin kime biatı bilinir, eşbaşkanlıktan.

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yalnız sıkıcı oluyorumdur belki ama ons işine dikkat arkadaşlar.Onsu sn bigmaster ve bir kaç arkadaşla beraber defalarca anlattık,cetvelle anlattık ,gönyeyle anlattık))))))))) Ons 2019 un flaş yatırım enstrumanı olabilir.
    garanti bankasindan ons olarak alamiyoruz degil mi ?

Sayfa 401/1000 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •