Ersun hoca bile takımdan öyle korkuyor ki bu berbat Antalya’ya karşı bile çift forvete dönemedi ..
Ersun hoca bile takımdan öyle korkuyor ki bu berbat Antalya’ya karşı bile çift forvete dönemedi ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2 hafta önceki düşüncelerim böyleydi ve korkarım en az 5-6 futbolcu alınmadan bu takım küme düşer bu kadar haysiyetsiz karaktersiz ..... lerle!comolli denen ****** ********i bu takımda tutmaya devam ederse Ali Koç ada yazıklar olsun...Aykut u beğenmeyen başta bizlere ders olsun tüm bunlar[emoji3525]
Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!
comolli ve getirdiği çöplüklerin yarın bavulları ellerine verilip gönderilmeli kiralık oyuncuların hepsi sepetlenmeli
takımmda gelecek planı yapacak oyuncular takıma monte edilmeli
bir halt olacağı yok.
Ersun hoca çok kötü zamanda geldi o yüzden kredisi yüksek olmalıdır kendi sahamızdaki maçları kazanırsa Fenerbahçe rahat nefes alacaktır bu takımın galibiyet serisi yapması çok zor Ali Koç başkan ve ekibi çok kötü kadro oluşturmuş sezon başında bunun sıkıntısını yaşıyor Fenerbahçe Ersun hocaya güvenim tam.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkada ki kırmızı kart gören karaktersiz ****** sırıtıyor utanmadan...Takım ne halde herşey ortada...Volkan Atıf Dirar daha mı karaktersizdi Ali Koç başkan[emoji3525] gereğini yapmazsan şüphe ederim adaletiniz den!!!
Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!
yılbaşı itibariyle aflar gelmeli bir yada 2 oyuncu takviyesi yapılıp en az 3 adam ıskartaya çıkarılıp takımdan gönderilmeli
bir halt olacağı yok.
tatile çıkar bizim uşaklar
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri