Sayfa 416/1000 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Sn.Cumhurbaşkanı...Geçtiğimiz 16 yılda sadece ekonomiyi büyütmekle kalmadık, temelini sağlamlaştırdık. Ağustos ayındaki saldırıyı çelik gibi iradeyle karşılamamış olsaydık farklı sonuçlarla karşı karşıya kalabilirdik. Yaşadığımız onca badire, operasyona rağmen dimdik ayaktayız. Son dönemdeki dalgalanmaların hiçbiri aşamayacağımız şeyler değil. Ağustos ayı sonuna kıyasla döviz kurumuz yüzde 18 değerlendi. Risk primlerimiz de 200 puan iyileşme sağlandı. İş gücüne katılım yüzde 53,4 ile tarihimizin en yüksek oranına ulaştı.
    Çelik gibi iradeden YARGIDA ŞEYİ ŞEY EDİP (Davanın savcısını değiştirme, 35 yıl cezayı 3,5 yıla çekme, 2 gizli tanığın birden 180 derece dönerek ifade değiştirmesi, yurtdışı yasağını kaldırıp adamı 1 gün önce gelen abd uçağına bindirerek gönderme) PAPAZI SALMANIZ ise katılıyorum. Doların düşüşü PAPAZIN SALINMASI sonrası ABD ile ilişkilerin düzelmesi ekseninde oldu ve hala o eksende hareket ediyor. ABD ile ilişkiler tekrardan bozulup 2 twet atsa dolar yine fişekler. bırakın ucuz kahramanlığı. Papaz olayında meydanlarda söylenen ile arka kapı siyasetinde konuşulanların tam tersi olduğunu gördük

2.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Sn.Hocam TL. Güçlü...güclülüğü sürecek insallah...
    Bu işler inşallah maşallah ile olmuyor
    Demem o ki piyasa bunlara bakmaz
    Fiyata bakar
    TL tabii ki güçlü olsun bunu herkes ister (Siz bu başlığın anlamını bence anlamamışsınız)

Sevgi ve saygılarımla...

3.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Çelik gibi iradeden YARGIDA ŞEYİ ŞEY EDİP (Davanın savcısını değiştirme, 35 yıl cezayı 3,5 yıla çekme, 2 gizli tanığın birden 180 derece dönerek ifade değiştirmesi, yurtdışı yasağını kaldırıp adamı 1 gün önce gelen abd uçağına bindirerek gönderme) PAPAZI SALMANIZ ise katılıyorum. Doların düşüşü PAPAZIN SALINMASI sonrası ABD ile ilişkilerin düzelmesi ekseninde oldu ve hala o eksende hareket ediyor. ABD ile ilişkiler tekrardan bozulup 2 twet atsa dolar yine fişekler. bırakın ucuz kahramanlığı. Papaz olayında meydanlarda söylenen ile arka kapı siyasetinde konuşulanların tam tersi olduğunu gördük
    Biz buna adının baş harfi olan vitese takmak diyoruz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Sn.Hocam TL. Güçlü...güclülüğü sürecek insallah...
    Anlaşılan inşallahla maşallaha kaldı halimiz ve geleceğimiz.

Arapça duayla ekonomi düzelse, ekinler ekmek olsa Yemen'de açlık olmazdı.

Ama ümit iyidir...

Bu ülkede yaşıyorsak hiç birimiz, devletin zaafa düşmesini, zayıflamasını arzu etmeyiz.

Dolar tercihi yapanlar sadece ellerindekinin yitip gitmesini istemiyorlar.

Bu arada Erdoğan, meclis çatısı altında ana mıuhalefet milletvekillerinin Milli Savunma Bakanı Akar'ı sıkıştırmalarına bugün tepki vermiş ve aynen şöyle demiştir: "Bunlara gereken dersi yargıda vermek durumundayız, vereceğiz de. Önce tazminat sonra ceza."

Kurduğu cümle yapısı yargının, siyasi otoritenin kafasında ne durumda olduğunun aynası.

Ben diyorum ki Erdoğan'la ilgili yargı kararlarını bizzat kendisi temyiz edilemez bir şekilde versin olsun bitsin.

Yormasınlar adli mercileri, avukatları falan.

Hem pratik hem ucuz.

Ekonomi ne durumda olursa olsun temel gerçek şu: "Yasalarda belirtildiği esaslara uygun olarak yönetilmiyoruz. Temel hak ve özgürlüklere siyasi otoritenin uygun gördüğü kadar izin verilmekte. Ülke bıçak gibi ikiye ayrılmış durumda."

Bundan kimseye hayır gelmez.

Bu başlıkta bile durum ülke halkının durumunun aynası.

Birbirimize Yunanlılar kadar bile yakın değiliz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Sn.Cumhurbaşkanı...BES DESTEĞİ

BES'te katılımcı sayısı 7 milyona, fon tutarı 87 milyar lirayı buldu. Sistemi cazip hale getirmek için çalışmalar sürüyor. Devlet katkı payı için 4,1 milyar lira daha ayırdık. Devleti yaşatmak için insanı yaşatmamız gerekiyor. Akaryakıtta vazgeçtiğimiz ÖTV tutarı 8 milyar liranın üzerindedir. Pek çok sektörde ÖTV ve KDV indirimleri yaptık. Vergi politikalarını bütüncül ve adil anlayışla gözden geçireceğiz. 2019 ve 2020 yıllarında ilk defa işe alınacak her işçinin asgari ücret üzerinden tüm sigorta ve vergi giderlerini devlet üstlenecek.
    Tüm birikmiş fonlar gibi pek yakında, zaruretten onu da iç edecekler biliyoruz.

Aynen İşsizlik fonu gibi...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Abi '' TL 'de yükseliş kaçınılmaz '' diye bir başlık yok mu ya ben de orada trollük yapayım ya siz de adam başı birer dolar atsanız bir asgari ücret de bana gelir olmaz mı?
    Hem senkronize tek erkekler trol birincisi olurum bunlar övmeye çalıştıkları şeyleri bile yerin dibinde sokuyorlar.
    Sıkışırsam ''TL de çok zarardasınız ''falan gibi laflarla kaçmam yani paranızın hakkını veririm .

Şaka bir yana şu asgari ücret Almanya ile kıyaslanmisti sabah , ben de çevre ülkelere bakın demiştim. Muhalif bir yayın ülkelerin asgari ücretini vermiş, abi eğri oturup doğru konuşalım çevre ülkelere göre, emsal ülkede göre falan iyi durumdayız yani . Azerbaycan 76 dolar diyor ya Gürcistan Rusya falan içler acısı.

Tamam hala kurtarabiliriz ama bugün ki açıklamalar inadın devam ettiğini gösteriyor. Şu seçim bitsin de daha ayakları yere basan işler yapılır inşallah.

YTD

7. Bora Yaşar bey; Şimdi alıştırmalar yapılıyordur, kim bilir belki fiili olarak da ikiye ayırıverirler.

https://www.google.com/search?q=alma...w=1138&bih=526

ülkelerin güncel asgari ücreti
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 416/1000 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •