Sayfa 197/612 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    O da hallolur yakında İnşaallah

Beni bekliyor galiba. Ben portföyün çoğunu buraya kaydıracağım ama diğer hisselerimde sona yaklaştım orayı bekliyorum. Orada hedef fiyata ulaşınca çıkıp tamamını buraya getireceğim. Yüklü miktarda alacağım PETUN. O zamana kadar böyle kalsa iyi olur 1-2 hafta daha.

Yani şu an portföyümün çok azı PETUN o yüzden buralarda durması işime gelmiyor da değil yani.
    Almadan evvel soylede,bizde portföyü cogaltalim..
    Emirhan pazarlama [emoji3]

2.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Almadan evvel soylede,bizde portföyü cogaltalim..
    Emirhan pazarlama [emoji3]

Vay arkadaş etraf çakal dolu

Al işte buralardan. Bundan ucuzu mu olur ?. Bu kağıdın dibi 5 lira burası sağlam destek. Şimdi de 5.10. Yani tüm derdin %2 mi ? Varsa paran al buradan bundan aşağı zor bulursun.

Ben aldığımda söyleyeceğim merak etme ama aldıktan sonra.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Sayın EFT , bu kağıt son 6 aydır sürekli düşüyor ve son 2 aydır da hemen hemen bu fiyatlarda. Halbuki biz yazmaya 2-3 gün önce başladık. Yani düşüşün bizim yazmamızla alakası yok.
    Tabiki , doğrusun,. 7 liradan beri takibimde ve sizin ilintili değil elbette.. Ama sen ya da ben..yani ky ilgilendikçe basıyor kendince, ha biri çıkar onu da bağırtır..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Temettü için hisse alınır. Bal gibi de yenir.. Ve çok mantıklıdır.. Hele ki diplerden bir hisse alırsan süperdir.. Gidip konu ile ilgili araştırmaları da okuyun. Uzun vadeli yatırımlarda her daim temettü hisseleridir .. Özellikle istikrarlı olanlar..

5.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Tabiki , doğrusun,. 7 liradan beri takibimde ve sizin ilintili değil elbette.. Ama sen ya da ben..yani ky ilgilendikçe basıyor kendince, ha biri çıkar onu da bağırtır..

Valla istediği kadar bassın bu hisseyi uzun süre burada tutamaz. Bence şubat yada Mart ayında 12 aylık bilançolar açıklanıp , temettü kararları alınmaya başlandığında ister istemez yükselecektir.

Hele ki eğer Yaşarlar gözlerini karartıp geçen 2016 ve 2017 senesinde olduğu gibi 1 lira temettü ödemeye kalkarlarsa al sana otomatik olarak %20 prim.

Bence eğer bunu aşağı basan birileri varsa , ve sattığı kağıdı KY alıyorsa , burada küçük yatırımcıya kötü değil iyi birşey yapmış oluyor çünkü bu kağıdı daha 8 ay önce bile kimse 5 liradan alabileceğini hayal dahi edemezdi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Valla istediği kadar bassın bu hisseyi uzun süre burada tutamaz. Bence şubat yada Mart ayında 12 aylık bilançolar açıklanıp , temettü kararları alınmaya başlandığında ister istemez yükselecektir.

Hele ki eğer Yaşarlar gözlerini karartıp geçen 2016 ve 2017 senesinde olduğu gibi 1 lira temettü ödemeye kalkarlarsa al sana otomatik olarak %20 prim.

Bence eğer bunu aşağı basan birileri varsa , ve sattığı kağıdı KY alıyorsa , burada küçük yatırımcıya kötü değil iyi birşey yapmış oluyor çünkü bu kağıdı daha 8 ay önce bile kimse 5 liradan alabileceğini hayal dahi edemezdi.
    Kesinlikle .. Biriktirdim ve devam ediyorum

Bende pnsut var petun yok ama nedense burası daha haraketli sebebini anlamadım.

8.  Alıntı Originally Posted by mehmet16 Yazıyı Oku
    Bende pnsut var petun yok ama nedense burası daha haraketli sebebini anlamadım.
    Sebebi, Pınar et. Ve Emirhan pazarlama.
    Yüklü miktarda alım yapacağım diyor,,
    Sen alırsan,acaba,spek hisseyi götürür mü..
    Duayen terzi, cevabını vermeli, çünkü o master şef[emoji11] [emoji3]

Sayfa 197/612 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •