Sayfa 746/1012 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Asgari ucretin bu seviyesi bence de issizligi artirir...
    Gonul ister herkese adam gibi yasayabilecekleri bi aylik ucret verilsin kimse asgari ucrete calismak zorunda kalmasin..
    Ama bir de gercekler var..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet bence düzeltmek isterlerse düzeltirler. Şu limiti neden 500k yapmazlar onu anlamıyorum. Sanırım 500k yapınca şubelerin müşterilerden dijitale fazla kayma olacak. E istedikleri zaten maliyet düşürmek değil miydi?. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Eyy burgan tez vakte şu dijitaldeki limiti diğer dijital bankacılık sistemlerinde olduğu gibi 500k veya hatta 1mTL'ye çıkartıver.

Yoksa işimiz var seninle.
    Mevcut durum bahsettiğinizden daha avantajlı.50 milyon TL gibi bir rakaminiz varsa bolmek zaman alir sadece

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 27 Aralık Perşembe 17:02 BDDK: YILDA ASGARİ İKİ KEZ MAKRO STRES TESTİ İLE BANKALARIN DURUMU İZLENMEKTEDİR

27 Aralık Perşembe 17:00 BDDK: MEVCUT SERMAYE YAPILARI AKTİF KALİTESİ KAYNAKLI RİSKLERİ YÖNETEBİLECEK SEVİYEDE

27 Aralık Perşembe 16:58 BDDK: ÇALIŞMALAR SONUCUNDA SERMAYE YETERLİLİK RASYOSUNUN %15,5'E GELEBİLECEĞİ ÖNGÖRÜLDÜ

27 Aralık Perşembe 16:56 BDDK: KREDİLERİN TAKİBE DÖNÜŞÜM ORANININ %6'YA YÜKSELEBİLECEĞİ TAHMİN EDİLMEKTEDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Asgari ucretin bu seviyesi bence de issizligi artirir...
    Gonul ister herkese adam gibi yasayabilecekleri bi aylik ucret verilsin kimse asgari ucrete calismak zorunda kalmasin..
    Ama bir de gercekler var..
    Syg,
    katılıyorum.
    enflasyonu artıracak, nitelikli işgücünün değeri azalacak.
    vizyon 0. vergileri indirse daha iyiydi.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Mevcut durum bahsettiğinizden daha avantajlı.50 milyon TL gibi bir rakaminiz varsa bolmek zaman alir sadece

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben kasım sonu uzun bağladım. Mart başı dönüş, o zamana kadar Burgan yine bir atraksiyon yapıp işleri karıştırmasın da . Dilimleyelim derken dilimlenmeyelim de.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Işık Ökte dün geceki programda borsanın bugün için 1500 puan artacağını söylemişti (rakam tam aklımda kalmadı ama yüksek bir rakamdı)....biraz önce baktım hafif ekside -31 puanda kapatmış...
    Dün gece Amerika borsaları fişekleyince bizimkini de yükselecek sandı.
    Bunların bilgisi ve değerlendirme yeteneği bu kadar...
    Belki de biliyor fakat milleti yanlış yönlendirmek için yalan söylüyorlar...

Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    Bloomberg de ışık ökte 2019 tl değerlenecek dolar en fazla 5,5 diyor her hafta karar değiştiriyorlar bunları dinlememek lazım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

7. Artık hiç bir lafa inanmıyorum.
    Bı kaç satır yukarıda Sn.EREĞLİTÜPRAŞ'ın alıntıladığı BBDK verileri var onlara da inanmıyorum.
    "Bankaların durumu iyi" diye rakamlar veriyorlar ama iyi olup olmadıkları bankalar battıktan sonra anlaşılır.
    Düzen böyledir bizim memlekette...
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8. 27.11.2018 tcmb fonlama verileri:

Likidite açığı : 81.2 milyar TL, fonlama faizi: %24

Likidite açığındaki düşüş bugün de sürdü. 110-120 milyar TL'lerden 100 milyar TL, 95 milyar TL, 88 milyar TL ve bugün de 81.2 milyar TL'ye kadar düştü.

Bu çok çok kuvvetli bir kredi daralması ile mümkün.

Tcmb'nin işi çok zor olacak zira likidite açığı likidite fazlasına dönerse tcmb'nin politika faizi ile para politikasını kontrol etme kuvveti sıfırlanacak.

Geriye sadece zorunlu karşılıklar ile piyasadaki likiditeyi sterilize etme seçeneği kalacak. Bu ise içine girdiğimiz şiddetli resesyon ortamında ne kadar mümkün o da tartışma konusu.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 746/1012 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •