Sayfa 748/1012 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Evet ben karsiyim asgari ucretin enflasyon oraninin uzerinde artirilmasina hatta enflasyon orani kadar bile artirilmasina.
    Yeterince acik oldu mu?
    Nedenleri de burada tartisildi onceden.
    Bu asgari ucrete calisanlarin hayrina degildir.
    Oy icin rusvettir.
    Ben bi emekliyim bana bayram ikramiyesi verilmesine de karsiyim.
    Uretim artmadan ucretler artarsa enflasyon artar ve bir elle verilen diger elle geri alinir.
    TL ise bir iluzyondur.
    Syg,
    Ben de emekliyim dudu hocam ,peki asgari ücret enflasyon kadar bile artmasın diyorsunuz ama emeklilerin sadece bayram ikramiyesini yazmışsınız.Ocak zammımız enflasyon kadar artsın mı,neticede 12 milyon kişiyiz emekli camiası olarak,bizim maaşlar enflasyonu etkiler mi acaba.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben de emekliyim dudu hocam ,peki asgari ücret enflasyon kadar bile artmasın diyorsunuz ama emeklilerin sadece bayram ikramiyesini yazmışsınız.Ocak zammımız enflasyon kadar artsın mı,neticede 12 milyon kişiyiz emekli camiası olarak,bizim maaşlar enflasyonu etkiler mi acaba.
    Benim maasim 1821 TL
    Gecen gun benden sonra emekli olmus benim yaslarimda bir disci arkadas ile konustum.
    5 sene emekli sandigi varmis, ben bagkurumu hep asgariden istege bagli olarak odedim. O yuksekten odemis buna ragmen 1700 TL maas baglanmis..
    Gelecekte bu durum daha da kotu olacak.
    Maas baglama katsayisi daha da dusecek.
    En guzeli hic bir sey yapamiyorsan BES'e girip birikim yapmak, yoksa bundan 10-15 sene sonra emekli olacaklarin durumu felaket olacak.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben kasım sonu uzun bağladım. Mart başı dönüş, o zamana kadar Burgan yine bir atraksiyon yapıp işleri karıştırmasın da . Dilimleyelim derken dilimlenmeyelim de.
    Nasıl bir atraksiyon yapabilir?

4. Asgari ücretle çalışan insan sayısı:
    Fransa % 8
    Türkiye % 43

Asgari ücret:
    Fransa 9.100 TL
    Türkiye 1.603 TL

malesef durum bu. daha yeni 2020 olacak türkiyede asgari ücretler.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim maasim 1821 TL
    Gecen gun benden sonra emekli olmus benim yaslarimda bir disci arkadas ile konustum.
    5 sene emekli sandigi varmis, ben bagkurumu hep asgariden istege bagli olarak odedim. O yuksekten odemis buna ragmen 1700 TL maas baglanmis..
    Gelecekte bu durum daha da kotu olacak.
    Maas baglama katsayisi daha da dusecek.
    En guzeli hic bir sey yapamiyorsan BES'e girip birikim yapmak, yoksa bundan 10-15 sene sonra emekli olacaklarin durumu felaket olacak.
    Syg,
    Yani enflasyonu azdırmaz mı bizim enflasyon kadar zam almamız.Hayır neticede emekliyiz gençlere göre masraf az sayılır.Enflasyon için fedakarlık emeklilere de yakışır ,sizin mantıkla bakarsak öyle gözüküyor.Tengri gibi laf anlama özürlüler için bundan sonra yazacaklarım.Arkadaşlar bu hayat pahalılığında asgari ücret azdır,emekli maaşları da azdır.Fedakarlık kısmına gelince israflar ,gereksiz yatırımlar öncelikli olmalı,bence doğru bir planlama yapılırsa bu ücretler pekala sıkıntı yaratmaz.Devlet inşaata yaptığı ve yapacağı desteği patronlara yapar daha az vergi alır aslında konu hallolur da bu hükümet yapmaz bu işleri.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,060
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bu başlıkta kimseye 2020 tl çok muhabbeti yaptırmam ona göre...
    ....[/B]

saygılar/başarılar
    Hayırdır, ali kıran baş kesen mi oldun, benim olduğum yerde...!!!
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Özür dilerim abi
    Hemen uzaklaşıyorum başlıktan.....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Ykb devammı hocam. yoksa taşıdınızmı oranlar düşük diye.?

Ben mart başına kadar bağlamıştım ykb

Sayfa 748/1012 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •