Sayfa 747/1012 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Asgari ucretin bu seviyesi bence de issizligi artirir...
    Gonul ister herkese adam gibi yasayabilecekleri bi aylik ucret verilsin kimse asgari ucrete calismak zorunda kalmasin..
    Ama bir de gercekler var..
    Syg,
    Dudu hocam bir ifade de ama varsa ama dan önce söylenen her şey hükümsüzdür.O yüzden asgari ücreti eleştiren arkadaşlar özür diler gibi cümleler kurmasın lütfen.Ben asgari ücretin 2020 olmasına karşıyım doğrusu 1800 densin misal ,kestirip atılsın.Yoksa günah çıkarır gibi cümleler oluyor maalesef.

Hatta misal asgari ücret artışı işsizliği körükler o nedenle asgari ücret artırılmamalı aksine düşürülmesi doğrudur bile denebilir.

Sabahtan beri bloombergte yorumları dinliyorum asgari ücrette hep amalı cümleler kuruldu ondan biraz hassasiyet oluştu kusura bakmayın arkadaşlar.

4. twitterdan alıntıdır

''Çalışanların bir kısmı asgari ücretin üzerinde ücret alırken primi asgari ücretten yatıyor.

Çalışanların bir kısmına ise asgari ücret verilip 300-500 lira elden geri alınıyor.

Yapılan saha araştırmalarına göre özelde çalışanların %80'i asgari ücretin 2 katından az ücret alıyor.''

''Banka kartları işyerinde kalıyor. Maaşı elden veriyor.
    Bu bahsettiğim yeni değil, artık bundan sonra sayısı artar.''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    twitterdan alıntıdır

''Çalışanların bir kısmı asgari ücretin üzerinde ücret alırken primi asgari ücretten yatıyor.

Çalışanların bir kısmına ise asgari ücret verilip 300-500 lira elden geri alınıyor.

Yapılan saha araştırmalarına göre özelde çalışanların %80'i asgari ücretin 2 katından az ücret alıyor.''

''Banka kartları işyerinde kalıyor. Maaşı elden veriyor.
    Bu bahsettiğim yeni değil, artık bundan sonra sayısı artar.''
    Bana bunlar çok inandırıcı gelmiyor. Ülkede asgari ücretle iş veren gayet düzgün yerler var. Neden 300-500 lira geri alan yerde çalışsın. Kaldı ki bu işin hukuki yönüde mevcut illa ki bu işyerlerinde itilaflı ayrılıp mahkemeye verecek kişiler olurdu. Ve biz bunları duyardık

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Dudu hocam bir ifade de ama varsa ama dan önce söylenen her şey hükümsüzdür.O yüzden asgari ücreti eleştiren arkadaşlar özür diler gibi cümleler kurmasın lütfen.Ben asgari ücretin 2020 olmasına karşıyım doğrusu 1800 densin misal ,kestirip atılsın.Yoksa günah çıkarır gibi cümleler oluyor maalesef.
    Evet ben karsiyim asgari ucretin enflasyon oraninin uzerinde artirilmasina hatta enflasyon orani kadar bile artirilmasina.
    Yeterince acik oldu mu?
    Nedenleri de burada tartisildi onceden.
    Bu asgari ucrete calisanlarin hayrina degildir.
    Oy icin rusvettir.
    Ben bi emekliyim bana bayram ikramiyesi verilmesine de karsiyim.
    Uretim artmadan ucretler artarsa enflasyon artar ve bir elle verilen diger elle geri alinir.
    TL ise bir iluzyondur.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Işık Ökte dün geceki programda borsanın bugün için 1500 puan artacağını söylemişti (rakam tam aklımda kalmadı ama yüksek bir rakamdı)....biraz önce baktım hafif ekside -31 puanda kapatmış...
    Dün gece Amerika borsaları fişekleyince bizimkini de yükselecek sandı.
    Bunların bilgisi ve değerlendirme yeteneği bu kadar...
    Belki de biliyor fakat milleti yanlış yönlendirmek için yalan söylüyorlar...
    92 bin demişti 94 bine kadar yolu var demişti.

bir gün bloombergte herifin birine sunucu sordu sizce dolar ne olur minvalinde idi.

herif dedi ki ben nereden bilim bilsem burada ne işim var.

harbiden adamı bir daha görmedim.

ya adam bildi ya da bloom adamı afaroz etti.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Evet ben karsiyim asgari ucretin enflasyon oraninin uzerinde artirilmasina hatta enflasyon orani kadar bile artirilmasina.
    Yeterince acik oldu mu?
    Nedenleri de burada tartisildi onceden.
    Bu asgari ucrete calisanlarin hayrina degildir.
    Oy icin rusvettir.
    Ben bi emekliyim bana bayram ikramiyesi verilmesine de karsiyim.
    Uretim artmadan ucretler artarsa enflasyon artar ve bir elle verilen diger elle geri alinir.
    TL ise bir iluzyondur.
    Syg,
    https://youtu.be/IMdKl0g6VtY
    Dudu abi bu videoyu izlemediysen mutlaka izle bizim burada konuştuklarımızı çok güzel özetlemiş hiç ideolojiye duygu sömürüsüne kaçmadan şirin gözükmek için filtre etmeden gerçekleri anlatmış

Sayfa 747/1012 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •