Aynı filmi izlemekten sıkıldım. Açılışta 2-3 kademe yukarıdan aç sonra yavaş yavaş hacimsiz düş ve gün sonu 1-2 kademe ekside kapa. Bu gidişle 2 ay sonra tekrar 0,9 bandına geliriz ....
Aynı filmi izlemekten sıkıldım. Açılışta 2-3 kademe yukarıdan aç sonra yavaş yavaş hacimsiz düş ve gün sonu 1-2 kademe ekside kapa. Bu gidişle 2 ay sonra tekrar 0,9 bandına geliriz ....
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış diye bir söz vardır...
Daha geçen ay 0,9 iken bir anda hareketlendi ve 1,40 a çıktı. Ne tesadüf orada bir haber geldi ve 100 Milyon hacimle 1,64 gördü..Daha geçen hafta..Şimdi 1 Milyon hacim yok ve 1,20...
Tercüme edelim; Haberin verileceği 1 ay öncesinden birilerine duyuruldu ve mal aldılar. Haberle beraber malı çok güzel döşediler ve hızlıca %25 düştü.
Patron diyor ya ben borsadan anlamam diye; şimdi bir cevap versem ceza alırım. Siz anladınız![]()
Bu işler böyle kardeşim hisse 1 ayda %80 yukselmis, 1,60-64 tl den mali alırsan adamlar da cakarlar mali ky ye. Bu hisse yine gidecek bence, hem de daha yukarılara ama nerden döner bilinmez 0,90 TL den mi, 1 TL den mi, 1,20 TL den mi yoksa 0,50 TL den mi. Bunu kimse bilemez ama illaki yine çıkaracaklar....
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri