Sayfa 776/967 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Her gün patronların kulağını çınlatan bir arkadaş vardı son günlerde yazdığını görmüyorum acaba ümidini kesip hisseden çıktı mı

2. Aynı filmi izlemekten sıkıldım. Açılışta 2-3 kademe yukarıdan aç sonra yavaş yavaş hacimsiz düş ve gün sonu 1-2 kademe ekside kapa. Bu gidişle 2 ay sonra tekrar 0,9 bandına geliriz ....

3.  Alıntı Originally Posted by vizara Yazıyı Oku
    Her gün patronların kulağını çınlatan bir arkadaş vardı son günlerde yazdığını görmüyorum acaba ümidini kesip hisseden çıktı mı
    Hisseden çıktığını sanmıyorum ama baktı ki yazmayla da olmuyor yazmayı bıraktı galiba..

yatırım tavsiyesi değildir..

4.  Alıntı Originally Posted by patientofborsa Yazıyı Oku
    Kapanış önemli, tabi büyük göstergemi derseniz değil..bugün 23 ve üstü kapar iyi deriz, yarın %3 eksiyle açar... Buralarda dururda sakinleşirse ne ala, yoksa nerde dip yapar göreceğiz... Pek bir kağıt düzeltmesi değil bu... Birşeyi düzelttikleri kesin ama...
    Siz de mı buralardasiniz. Sasa yi hala takip ediyorum. Ama bir müddet başka sularda yüzmeye geldim ben. Umarım kelebekte maliyetiniz çok yüksek değildir.[emoji3][emoji3][emoji3]

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by MMGG Yazıyı Oku
    Siz de mı buralardasiniz. Sasa yi hala takip ediyorum. Ama bir müddet başka sularda yüzmeye geldim ben. Umarım kelebekte maliyetiniz çok yüksek değildir.[emoji3][emoji3][emoji3]

Sasa candır ortak[emoji16] biraz boşalttım ordan. Baktım sessiz sakin, biraz şekil yapalım dedim.. Yok ara ara aldım 90 kuruşlardan itibaren. 98 kuruş maliyet. Ama esas yük diğer başka kağıtlarda...

6.  Alıntı Originally Posted by patientofborsa Yazıyı Oku
    Sasa candır ortak[emoji16] biraz boşalttım ordan. Baktım sessiz sakin, biraz şekil yapalım dedim.. Yok ara ara aldım 90 kuruşlardan itibaren. 98 kuruş maliyet. Ama esas yük diğer başka kağıtlarda...
    Hayırlı ve bol kazançlar. Bakalım SASA mız ne zaman CANlanacak. Ve Sasa candır olacak[emoji41][emoji41][emoji41]

7.  Alıntı Originally Posted by MMGG Yazıyı Oku
    Hayırlı ve bol kazançlar. Bakalım SASA mız ne zaman CANlanacak. Ve Sasa candır olacak[emoji41][emoji41][emoji41]

Sasanın ekmeğini çok yedik ortak.. Öyle hemen kenara atılacak bir kağot değil.. Elbet canlanır sadece sabırla zamanını beklemek lazım... Bu sene çok değişik şeyler olacak[emoji4]

8.  Alıntı Originally Posted by patientofborsa Yazıyı Oku
    Sasanın ekmeğini çok yedik ortak.. Öyle hemen kenara atılacak bir kağot değil.. Elbet canlanır sadece sabırla zamanını beklemek lazım... Bu sene çok değişik şeyler olacak[emoji4]
    İnşallah hareket başlar biz de siz de trende oluruz...[emoji41][emoji41][emoji41] İyi geceler....

Sayfa 776/967 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •