Sayfa 627/1078 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Hayırlı Cumalar...

Bugün grafikleri doğrudan resim olarak paylaşabilmemiz için Fotoğraf çekme butonu ekledim...

Bu sayede ilgili Hisse 'nin grafiğini doğrudan resim olarak alıp, bunu da istediğimiz yerlerde paylaşabiliriz.

Şimdilik sayfadaki imzam alt sol köşede duruyor. İlerleyen zamanlarda kötü amaçlı kullanım korsan kullanım algılarsam daha önceden olduğu gibi sayfanın ortasına eklerim...

Ayrıca paylaşımlarınızda link vermek istersiniz diye buna da bir çözüm getirdim:

- İlgilendiğiniz hissenin adını

http://www.teknik-analiz.com/candlestick/#stockName=mrdin

değiştirmeniz yeterli. Ben örnek olsun diye MRDIN hissesini yazdım. Siz istediğinizi yazın.

Büyük/küçük harf farketmez...

Grafiği de ekleyelim:

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Cumalar...

Bugün grafikleri doğrudan resim olarak paylaşabilmemiz için Fotoğraf çekme butonu ekledim

...
    tüm dostlara hayırlı cumalar.

teşekkürler sayın T/A, çok büyük emek harcamışsınız, fikirlerinize, emeklerinize ve ellerinize sağlık.

Allah değerinizi bilenleri çoğaltsın.

size geri dönüş olsun-olmasın yaptığınız eserden çok kişinin faydalanacağını umuyorum.

sağlığınıza duacıyız, selam ve muhabbetle,

Hocam teşekür ederim Grafiğin üzerinde yapabileceğimiz değişiklikleri sorsam nedir düşünceleriniz ...

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    tüm dostlara hayırlı cumalar.

teşekkürler sayın T/A, çok büyük emek harcamışsınız, fikirlerinize, emeklerinize ve ellerinize sağlık.

Allah değerinizi bilenleri çoğaltsın.

size geri dönüş olsun-olmasın yaptığınız eserden çok kişinin faydalanacağını umuyorum.

sağlığınıza duacıyız, selam ve muhabbetle,
    Teşekkür ederim...

İnşaAllah faydalı olıur...

Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Hocam teşekür ederim Grafiğin üzerinde yapabileceğimiz değişiklikleri sorsam nedir düşünceleriniz ...

Ne tür değişikliklerden bahsettiğinizi anlayamadım...?

Grafik canlıdır. Daha önceki verileri görmek için mouse 'nin tekerleği ile hareket edebilirsiniz. CTRL ve ALT tuşları ile de ZOOM ve hızlandırma işlemleri yapılabiliyor...

Parametreler ile şu anda bir çalışmam yok. Fakat ileride olacaktır. Şu anda en güzel hâli ile sizlere sundum. Daha sonra her bir Sistem 'in parametrelerini ve renklerini değiştirebilme imkanı sağlarım inşaAllah...

Fakat bunu yapabilmem için sizin adınıza bir hesap olması lâzım ki; sizin yaptığınız değişiklikleri sadece siz görebilin. O nedenle şu anda üye kaydı olayı olmadığı için zaten böyle bir şey yapsam da kalıcı olmaz. Daha sonra eğer üye kaydı (elbette ücretsiz) yaparsak, bu parametre olayını da ekleriz...

Diğer çizim olaylarını da ekleme planım var ama nasıl ve ne zaman? onu bilmiyorum...!

Siz bana istediğiniz Endeks ve Paritelerin veya Emtiaların ismini cismini verin ben de onları listeye ekleyeyim...

Ne de olsa "Hizmette sınır yoktur..."

Daha iyisi mümkünken daha azına râzı olunmaz...

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Geri dönüş için teşekkürler...

Şu an için sadece Linear Eksen kullanıyorum. İnşaAllah ilerleyen zamanlarda Logaritmik de mümkün olur...

Küçük ama önemli bir hata farkettim. O 'nu da halledersem hatasız olarak bir müddet bu haliyle kullanabiliriz...

Akâbinde talepler doğrultusunda (tâbi ki olursa) olayı şekillendireceğim...
    Çok teşekkürler faydalı olacağına inanıyorum...başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum

Ne tür değişikliklerden bahsettiğinizi anlayamadım...?

Grafik canlıdır.

Parametreler ile şu anda bir çalışmam yok.
    Fakat bunu yapabilmem için sizin adınıza bir hesap olması lâzım ki; sizin yaptığınız değişiklikleri sadece siz görebilin. O nedenle şu anda üye kaydı olayı olmadığı için zaten böyle bir şey yapsam da kalıcı olmaz.
    Daha sonra eğer üye kaydı (elbette ücretsiz) yaparsak, bu parametre olayını da ekleriz...

Diğer çizim olaylarını da ekleme planım var ama nasıl ve ne zaman? onu bilmiyorum...!

Siz bana istediğiniz Endeks ve Paritelerin veya Emtiaların ismini cismini verin ben de onları listeye ekleyeyim...

Ne de olsa "Hizmette sınır yoktur..."

Daha iyisi mümkünken daha azına râzı olunmaz...
    yanlış anlaşılmışsam kusura bakmayın
    ben bu kadarını yapabilecek insanlar sıralamasında siz ilk sırada ve bolca dua alıyorsunuz .
    ok la gösterilen hisse sıralamasında farklı bir hisseyi seçtiğimizi farkettim diğer xu100 yada USD/TRY Grafiğinide istediğimde getirebilirmiyiz diye sormak istedim açıklamayı yapmışsınız teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by acdc Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler faydalı olacağına inanıyorum...başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum
    Eyvallah, teşekkür ederim..

Eksik olmayın...

Sayfa 627/1078 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •