Sayfa 757/1012 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    10 tl verip kırtasiyeden ajanda aldım. Bankaların merhametine kalırsak 2019'u ajandasız geçirebilirsiniz.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    çok eskilerde ben çocukken bankalar yılbaşında kristal vazodan tutun masa saatine kadar pek çok hediye verilmiş çok iyi hatırlıyorum rahmetli babam gider alırdı hatta bazen tüh geç kaldım bitmiş diye üzülürdü

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Hatırlatmış olayım .Beğenmediğimiz Irak Türkiyenin en çok ihracat yaptığı ülke .Venzuella ?? İle bir tutman garip

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Irak dinarının son 1 yılda TL'ye karşı değer kazancı %38.2.

Irak dinarını sepete katarsak euronun %33'lük artış oranını da yukarı çekmesi mümkün

Bu da ortalamayı değil %26'ya çekmek tam tersine arttırıyor. %26'ya çekmek için Venezuellayı bir şekilde işin içine katmalıyız.

NOT: Suriye Lirasına da baktım son 1 senede TL'ye karşı %41 değer kazanmış. (Suriye lirasına verilen faiz hariç!!!)
    Son düzenleme : rxpu; 29-12-2018 saat: 10:57.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    çok eskilerde ben çocukken bankalar yılbaşında kristal vazodan tutun masa saatine kadar pek çok hediye verilmiş çok iyi hatırlıyorum rahmetli babam gider alırdı hatta bazen tüh geç kaldım bitmiş diye üzülürdü
    babalarımız zamanında eve gelen müdür hatırlıyorum. şimdi ne arayan var ne soran
    2017 ye girerken odeobank deri kaplı ajanda vermiş. yanında kartlık var.
    elime geçti dün akşam oradan hatırladım.
    bunlar illaki hediye veriyordur ama biz o kategoride değiliz anlaşılan

4.  Alıntı Originally Posted by sternee Yazıyı Oku
    babalarımız zamanında eve gelen müdür hatırlıyorum. şimdi ne arayan var ne soran
    2017 ye girerken odeobank deri kaplı ajanda vermiş. yanında kartlık var.
    elime geçti dün akşam oradan hatırladım.
    bunlar illaki hediye veriyordur ama biz o kategoride değiliz anlaşılan
    aramızda 1000k üstü mudi olan dostlar var onlarda almıyorsa zaten yapacak bi şey yok

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    aramızda 1000k üstü mudi olan dostlar var onlarda almıyorsa zaten yapacak bi şey yok
    garanti her sene ajanda verirdi, içine para attıkça ışıklı ciyaklayan bi ugi verdi bu sene sadece ))

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Irak dinarının son 1 yılda TL'ye karşı değer kazancı %38.2.

Irak dinarını sepete katarsak euronun %33'lük artış oranını da yukarı çekmesi mümkün

Bu da ortalamayı değil %26'ya çekmek tam tersine arttırıyor. %26'ya çekmek için Venezuellayı bir şekilde işin içine katmalıyız.

NOT: Suriye Lirasına da baktım son 1 senede TL'ye karşı %41 değer kazanmış. (Suriye lirasına verilen faiz hariç!!!)
    Verileri ilk yazan arkadaş bloombergden alıntı yapıp yazmış olabilir, bu kanalın sunucuları ve konukları televizyonda da kur artışını sürekli düşük telaffuz ediyorlardı. Dolar 6,50 lerdeyken "döviz yılbaşından bu yana yüzde 30 arttı" cümlelerini sık sık duymuşluğum hatta buraya da yazmışlığım vardır. Algı için herhalde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Verileri ilk yazan arkadaş bloombergden alıntı yapıp yazmış olabilir, bu kanalın sunucuları ve konukları televizyonda da kur artışını sürekli düşük telaffuz ediyorlardı. Dolar 6,50 lerdeyken "döviz yılbaşından bu yana yüzde 30 arttı" cümlelerini sık sık duymuşluğum hatta buraya da yazmışlığım vardır. Algı için herhalde...
    evet bende hatırladım rxpu üstatın verdiği getiri analizi daha doğru ama her şartta dudu abinin ilüzyon teorisi haklı çıkıyor

8. "Yine milletin a...na koyacaz" diyen ve dedigini yapan cibiliyetsiz cengizin mi patronuydu kalyonun mu ?

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 757/1012 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •