Sayfa 301/446 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 3568 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Seni ilk keşfettiğimdede böyle idin serbest emir 10 bin lotla taban yaptırmıştım sonra bi topla yüzbin üzeri vedamız bir temettü ve 4.80 oldu ama bu sefer ortam bozuk güvenli limanım olacaksın ben hastaysam ilacım sensin bırak hisseyi 1.50 ye gelsin kuzum

2.  Alıntı Originally Posted by Mnbb Yazıyı Oku
    C gurubuna düşmen cok güzel artık rahat rahat alırız bedelsizini verdin sıra temettüde hahlısın piyasadakini toplayıp temettüyü kendin alman lazım 11 adet ofis tamamlandı öz kaynaklara girdi veya girecek işlerde tıkır ben şirket sahibi olsam aynını yapardı düşür 1.50 ve asagısına bizde alalım biraz daha alımda satımda zor olacak ama mücadeleyi severim % 30 martda temettü vermeni bekliyom cardfa kadar degilmisin adam yılda 2 temettü veriyo secim sonu cok kişi kapını calar yalancı bahar bitti say para sende istediğin faizle ver ödemezlerse alırsın milletin donuna kadar 2019 factoring yılı olacak
    Burdada karşılaştık üstad servetten sonra

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by bünyas08 Yazıyı Oku

Aynen ugrasacagım bunla servtgy da böyleydi ya dibin dibindesin neyin kasması bu öz sermayesi cardfadan fazla en önemli piyasa oyuncusu 22 şube ve binlerce yatırımcı ipotekli yüzlerce fabrika arsa dükkan residans misali mülk var saglam 300 milyon kredi cekme izni verilmiş% 9 dan al bu ırtamda %30 dan sat borcunu 15 yılda öde tahsilatını her yıl yap ödemeyini icra techisat vs garantili müşteri neymiş bedelsiz vermiş vs lıtları baya dagıttı toplayacak keşke bassa 1.40 vs inan 600 bin alacagım her yıl sagmalı inek sag dur her yıl temettü alsak 144 milyar yapar hislerime güveniyorum ekmek var burada

4.  Alıntı Originally Posted by bünyas08 Yazıyı Oku

Skyland istanbuldaki 14 adet ofis herbiri 1 milyon dolar sen hesap et eski ofisler tasınmazları burada beklenti cok lidfanın benden alacagı en fazla zamanım olur paramı zor alır onun estirecegi fırtına benim gibi kayadan en fazla üzerimdeki tozu alır nedim menda sayın yönetim kurulu baskanım7z

5. Benim zaten her daim pozisyonum var burada c grubuna düşmesi önce olumsuz algilanabilir.Lakin acikcilar olmayınca daha fazla gidebilir zamanla kağıt

6. Bu oyak ne ayak aşağıdan verdiğini yukardan yerine koydu....ytd

KAP : BORSA ISTANBUL

Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 301/446 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •