Sayfa 24/169 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Altın vurus v

Kitabının başlığı zaten tırnak içinde "Borsa Kralı" şeklinde

2. Sayın Babo cevabınız için tşkler, ancak birkaç husus aklıma takıldı;
    2 numaradaki açıklamanızda ''para bittiğine göre kitap yazabilirsin ve kendinizin de kitap yazacağınızı'' söylediniz, sizde mi battınız?

4-3ncü sefer'de de illa batıcakmıyım? Bundan kurtuluş yok mu? Şahsen beni batıran daha hızlı gideni geri getirme olayı oldu. Ancak 3ncü sefer'de maddi açıdan sıkıntı yaşamadığımı, borcum harcım ödemem olmadığını düşündüğümde, daha sağlıklı hareket edebilirim diye düşünürüm. Sizce bu mantık doğru mu?

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Sayın Babo cevabınız için tşkler, ancak birkaç husus aklıma takıldı;
    2 numaradaki açıklamanızda ''para bittiğine göre kitap yazabilirsin ve kendinizin de kitap yazacağınızı'' söylediniz, sizde mi battınız?

4-3ncü sefer'de de illa batıcakmıyım? Bundan kurtuluş yok mu? Şahsen beni batıran daha hızlı gideni geri getirme olayı oldu. Ancak 3ncü sefer'de maddi açıdan sıkıntı yaşamadığımı, borcum harcım ödemem olmadığını düşündüğümde, daha sağlıklı hareket edebilirim diye düşünürüm. Sizce bu mantık doğru mu?
    Ben batmadım ama "dibe vurdum" 94 krizinde.
    Çünki elimdeki kağıtlarımı (10 da 1'e düşmüş kağıtlarımı) 2-3 yıl boyunca inatla satmadım.

94 krizinde Kadıköy Altıyolda aracı kurum şubesi açtım.

3 ay boyunca aracı kurum şubemde telefonum çalmadı, ama daha sonra başlayan deli çıkış rallisinde günde XX-2 haneli bin $ (sadece şubemden alıp satan müşterilerimin bana bıraktığı komisyonlardan) ciddi para kazandım.

Şanslıydım yani.

3.cü defa gelmeniz, 3.cü defa "batacaksınız" anlamında değil.

Evet geleceksiniz, ve yaşadıklarınızdan ders aldıysanız eğer, "para" kazanacaksınız.

(Not;O yıllarda bankalar "aracı kurum" olarak piyasada yoklardı.
    Ve bizler %5 gibi oranlarda komisyon alırdık işlemlerden.
    Fiyat aralıkları 2.23/2.25 vb gibi de değildi, 2.25/2.50/2.75 gibiydi)

Dükkan sahibi olarak manyak para kazandık zamanında.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : bikmisbroker; 20-04-2017 saat: 20:19.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

4. Sayın BABO KY olarak eksiğimiz nerede sizce?
    Neden batıyoruz?
    Psikoloji mi bilgisizlik mi?

Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Sayın BABO KY olarak eksiğimiz nerede sizce?
    Neden batıyoruz?
    Psikoloji mi bilgisizlik mi?
    warren buffet bunu söyledi hocam. herkes aç gözlüyken korkacaksın, herkes korkarken, aç gözlü olacaksın. mainstream TV goygoycularını dinleyerek bi yere varamassın. onlar ancak altın 1800 $ ken 2500 olacak der falan.
    BaBO gibi sürüden ayrı koku alan adamları dinle. bi de kolay para yok. bunun farkında ol...
    Sn. BaBo GBPJPY de ne hareket oldu yaw :D 185 den şelale. 90 a yolu var sanki 2-3 seneye

Sevgili Babo anılarını hayranlıkla okuyoruz.

Teşekkürler.

Bendende bu sayfaya bir grafik gelsin.

Kolay gelsin bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    XU100/Dolar

Dolar bazlı pek grafik bakmam.

Ama daha önceleri 25 cent direncinden falan bahsediyorlardı bir bakayım dedim.

Macd'ın sıfır çizfisinin üzerine açılarak atması daha yolun başında olduğu hissini veriyor.

Demekki önümüzdeki dönem bist dolara karşı değerlenecek.

Günlük grafiktedede sıfır çizgisinin altına kesmeden yukarı kesmesi.

Haftalığıda teyitliyor.

Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Ben batmadım ama "dibe vurdum" 94 krizinde.
    Çünki elimdeki kağıtlarımı (10 da 1'e düşmüş kağıtlarımı) 2-3 yıl boyunca inatla satmadım.
    Valla görünce aynı ben dedim usta. Bizimki "yıllar" olmuyor belki ama birkaç ay bekletiyorlar bizi.

Belki de biraz burdan kaybediyoruzdur, ne dersiniz? Zamanı geldi mi acımadan stop koymalı, prensiplere uymalıyız??
    "Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayın BaBo abi, EUR/USD super cycle a bakar mısın ? bana 1.8 hedefli bir ralli var görünüyor , zıpzıp yapıyor 7 senede bir dip yapıp. 35 senelik bak abi. var grafikleri .. Xu100 USD bazlı hız değerlenecek gibi geliyor bana da. Trump ın USD değerli demesi bonus. bizim TV de 3-5 ters indikatör goygoycu var onlar da EUR=USD 1 diyor

Sayfa 24/169 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •