Sayfa 795/1012 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Arkadaslar Merhaba, uzun zamandir forumu takip ediyorum.Birikimimin nasil dogru yere yönlendirecegimi sizdende yardim alarak yatirim yapmak istiyorum.Istanbul´dan katiliyorum.Alman bir sirkette calisiyorum,kazancimi euro bazinda aliyorum.Birikimimi dolara cevirip öyle mi mevduata baglamak daha uygun yoksa tl ye gecip onu baglamak uygun olur.Baska yatirim tavsiyeleriniz neler olabilir.. yardiminiz icin tesekkür ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by global Yazıyı Oku
    Arkadaslar Merhaba, uzun zamandir forumu takip ediyorum.Birikimimin nasil dogru yere yönlendirecegimi sizdende yardim alarak yatirim yapmak istiyorum.Istanbul´dan katiliyorum.Alman bir sirkette calisiyorum,kazancimi euro bazinda aliyorum.Birikimimi dolara cevirip öyle mi mevduata baglamak daha uygun yoksa tl ye gecip onu baglamak uygun olur.Baska yatirim tavsiyeleriniz neler olabilir.. yardiminiz icin tesekkür ederim.
    Yarı euro yarı dolar, bir miktar da günlük tl de kal derim. Tl kadar adamı kanser eden başka bir para yok

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by global Yazıyı Oku
    Arkadaslar Merhaba, uzun zamandir forumu takip ediyorum.Birikimimin nasil dogru yere yönlendirecegimi sizdende yardim alarak yatirim yapmak istiyorum.Istanbul´dan katiliyorum.Alman bir sirkette calisiyorum,kazancimi euro bazinda aliyorum.Birikimimi dolara cevirip öyle mi mevduata baglamak daha uygun yoksa tl ye gecip onu baglamak uygun olur.Baska yatirim tavsiyeleriniz neler olabilir.. yardiminiz icin tesekkür ederim.
    Biryere yatırım a gerek yok derim öyle güzel işi kaybetme yeter[emoji3]

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ENPARA ek %2 diye mesaj atmış. Baktım 200k 1 aylık 23.50 veriyor, 25.50 mi olacak şimdi? Mantıklı geldi yarın açmayı düşünüyorum.
    100-250 k 21.5 Ocakta actiginiz icin 23.5 olmus.

5.  Alıntı Originally Posted by furkankilic Yazıyı Oku
    %10 arttı. 203 ler bence fırsattı elimdeki tüm parayı da basmıştım o seviyeye gelince. 3 aylık %3 ve %3.30 veren katılım bankaları var şuan.
    Sn.KILIÇ, GR Altın bankalar arası EFT yapılabiliyor mu?

6. @karcal @karamizah

tesekkür ederim, hayir zaten öyle bir niyetim yok bulunmaz imkan diye düsünüyorum

7.  Alıntı Originally Posted by xman 974 Yazıyı Oku
    Sn.KILIÇ, GR Altın bankalar arası EFT yapılabiliyor mu?
    yes off course.

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...tin-eft-banka/

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/h...-Transfer.aspx

syg,

8.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Paramın bir kısmı ile 5.35 den ve 5.25 den dolar almıştım. Şimdi tamamını neden dolara gömmedim diye iç geçiriyorum.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Dolar euro borsa alınır tabiki ama kademeli alım için mutlaka kenarda bir miktar tl bırakılmalı diye düşünüyorum .Viopda mb dolartl short girmiş iken ne kadar yukarı çıkar dolar bunuda gözardı etmemek lazım derim .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 795/1012 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •