Sayfa 796/1012 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Merkez bankası ticaret sicil gazetesinde *olağanüstü* genel kurul toplantısı talep etmiş. Bu girişimin merkez bankası karının avans olarak normal zamanından önce Hazine'ye aktarılmasının mümkün olabilmesi için olduğu düşünülüyor.

Ayrıca karın avans olarak erken ödenmesinin gerekliliği Hazinenin nakit sıkışıklığı derecesinin ortalamanın üzerinde olabileceği yorumlarını da beraberinde getiriyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Merkez bankası ticaret sicil gazetesinde *olağanüstü* genel kurul toplantısı talep etmiş. Bu girişimin merkez bankası karının avans olarak normal zamanından önce Hazine'ye aktarılmasının mümkün olabilmesi için olduğu düşünülüyor.

Ayrıca karın avans olarak erken ödenmesinin gerekliliği Hazinenin nakit sıkışıklığı derecesinin ortalamanın üzerinde olabileceği yorumlarını da beraberinde getiriyor.
    Merkez bankasi kar ediyorsa ve ustune ustelik vergi rekortmeni oluyorsa o ulkenin ekonomisinde problem vardir. Mb nin vergi rekortmeninde ilk siralarda yer aldigi yillar hep kriz zamanlaridir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Trump'tan yeni 'çekilme' açıklaması: 'Kürt güçlerini koruyacağız'
    ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'den çekilmeyi zamana yayacaklarını ve Kürt güçlerini koruyacaklarını söyledi.

4.  Alıntı Originally Posted by global Yazıyı Oku
    Arkadaslar Merhaba, uzun zamandir forumu takip ediyorum.Birikimimin nasil dogru yere yönlendirecegimi sizdende yardim alarak yatirim yapmak istiyorum.Istanbul´dan katiliyorum.Alman bir sirkette calisiyorum,kazancimi euro bazinda aliyorum.Birikimimi dolara cevirip öyle mi mevduata baglamak daha uygun yoksa tl ye gecip onu baglamak uygun olur.Baska yatirim tavsiyeleriniz neler olabilir.. yardiminiz icin tesekkür ederim.
    Yatırım tavsiyesi vermek uygun değil hatta yasak.Ama özetlemek gerekirse altın,mevduat,dövizden,hisseden tutun forex piyasalarına kadar,az riskliden çok riskliye,kısa vadeden uzun vadeye birçok seçenek var.İşin içine hem vade hem risk oranı girince tercihler kişiden kişiye değişir.Vadeden kasıt forexde tüm paranızı 6 ayda kaybeder veya 3 günde yüksek kar edebilir veya altını dövizi 5-10 yıla kadar elinizde tutmak zorunda kalabilirsiniz.Hem riske girdiğinde,hem de hedeflediği vadede kazanç sağlayıp bir seçenekten öbür seçeneğe geçmek en zoru.Bunu 1-2 defa başarsanız bile sürekli olarak doğru tercihler yapma ihtimaliniz çok az.Bunu becerebilen zaten loto oynasa da kazanacak kadar şanslıdır.Aslında en iyi yatırım finansal yatırım değildir ama bu tabi ki konumuz dışında.
    Neticede önce riskinizi ve vadenizi doğru belirleyin sonra temel yatırım prensiplerine uyarak herhangi bir yolu seçebilirsiniz.Yatırım prensiplerinden kasıt asla bütün yumurtaları aynı sepete koymamak,tek hamlede tüm varlığını tek enstrümana gömmemek gibi prensipler.Riskleri belirlemek de kolay iş değildir çünkü hepsinin bilindik bilinmedik riskleri mevcuttur.Öngörülemez bir ülkede vadeleri de öngörmek kolay iş değil.
    Tercihleriniz dışında bir tavsiye arıyorsanız,dededen kalma yöntemleri tavsiye edebilirim.Vadenizi çok uzun tutun ve herhangi bir seçiminizin üzerine çökün,seçiminizi diğer enstrümanlarla kıyaslayıp periyodik olarak takip edin,tarihin herhangi bir döneminde seçiminiz diğerlerinin üzerine elbet çıkacaktır, çıktığı zaman kazanmışsınız demektir.Şuna istinaden söylüyorum,sağda solda,dolar 7 ye çıktığında kuyumcuya Osmanlı döneminden kalma altın getiren veya 95 yaşında bankada çatır çatır faiz hesabı ve pazarlığı yapanları,7 yaşında dolar biriktireni gördüğüm için bana en güvenli gelen yöntem bu gibi görünüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Trump'tan yeni 'çekilme' açıklaması: 'Kürt güçlerini koruyacağız'
    ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'den çekilmeyi zamana yayacaklarını ve Kürt güçlerini koruyacaklarını söyledi.
    o değilde bizim tl.de trumpı ciddiye alıp fişekledi..!!

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    o değilde bizim tl.de trumpı ciddiye alıp fişekledi..!!
    alakası yok bu acıklama akşam geldi, dolar gece fişekledi..

7.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    alakası yok bu acıklama akşam geldi, dolar gece fişekledi..
    yapma ya ciddi misin..?

8. 1 usd : 5.85₺...

Sayfa 796/1012 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •