Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
Bir tanidigima sunu tavsiye ettim.
Adam maasli, duzenli geliri var, bistte de tecrubeli sayilir.
Onceden hisse aldi satti.
Eregl konusunda mutabik kaldik.
Her hafta cuma gunu saat 15.00 gibi ayiracagi parasinin 1/52 si ile fiyata bakmadan aktiften Eregl alacak.
52 hafta sonra alisi tamamlaninca elinde ortalama maliyetten ereglleri olacak.
Neden 52 hafta derseniz bence eregl daha dibine ulasip taban calismasina baslamadi.
Onumuzdeki 1-2 yilda bunu tamamlayacagini dusunuyoruz.
Syg,
Herkese uzun süre sonra tekrar selamlar başta Cautionary ve dudu abi olmak üzere . Dudu abi sana sormak istediğim bir husus var . Temettü emekliliği yolunda hisse biriktirmeye başlayacağımı 6 ay önce konuştuğumuzda dile getirmiştim hatırlar mısın bilmiyorum 21 yaşında üniversite öğrencisiyim , iyi de birikim yapabildim . 2 aydırda eregl i bekliyordum 8-9 liralardayken 7 liraları gördüm şimdi de hareketli ortalamalara 6.00-6.20 bandına doğru bir hareket olabilme ihtimaline karşılık yavaş yavaş başladım toplamaya . Temettü emekliliği yolunda beğendiğim arkasında oyak olduğundan ötürü çok kıymet verip , güvendiğim bir hisse eregl . Eregl gibi tüpraşıda bekliyorum ama bana biraz pahalı geliyor , eregl pd/dd 0.7 lere inmesi beni cezbediyor . Tüpraşı beklemedeyim 100 ₺ altı olursa takibe alırım . ISYAT , EREGL ve biraz da BOLUC başladım . OYAK ve iş bankası candır Abi eregl ve tüpraş hakkındaki düşüncelerini rica ediyorum , eregl dip süreci ne olur nereleri görebilir ve tüpraş beklentini .

Saygılar .