Originally Posted by unsal 5.50 benjaminimi kitiıyorlar millete acep...ne dersiniz.. ben 5.58 den dün birazini kitlemistim...iyi ki yazınızi gördüm. size trol mrol diyorlar ama on numara tradersiniz sanirim ) Tebrikler...
Originally Posted by *Bozkurt ben 5.58 den dün birazini kitlemistim...iyi ki yazınızi gördüm. size trol mrol diyorlar ama on numara tradersiniz sanirim ) Tebrikler... Troller fed le el ele vermis birde trump Trol fed trump paso sopaliyorlar dolari Ekonomist bozuntularina inanip da dolar alan fed yuzunden dolarin artcagini bekliyor Dolarin ilaci rte akp baska turlu gitmez
Originally Posted by vicente Troller fed le el ele vermis birde trump Trol fed trump paso sopaliyorlar dolari Ekonomist bozuntularina inanip da dolar alan fed yuzunden dolarin artcagini bekliyor Dolarin ilaci rte akp baska turlu gitmez seçim de yaklaşıyor . dollarcilar kime oy vereceğini bilir
Originally Posted by *Bozkurt seçim de yaklaşıyor . dollarcilar kime oy vereceğini bilir Spot da dolar aldim 5.2 5.5 arasından Boyle devam ederse oyum rte ye Troller sirtini fed e dayamis arkalari saglam Bizim reis formsuz 3 4 aydir Eski gunlerini bekliyoruz
Forum Rules
Yer İmleri