Sayfa 150/1060 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Sorun yok.

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sayın onur2 ,iflası istenen sirketlere baktımda beş şirketin 4 ü İTO kayıtlarına göre iflas halinde ibaresi var.sadece mahkemece iflası verilmiş 105536 sicil nolu çbs pazarlama yı bulamıyorum acaba kocaeli ticaret odasınamı kayıtlı bilemiyorum.

3. Dava numarasını adliyede sorguladığınızda ise dava üzerine itiraz var.yargıtay aşamasında beklemede.yani dava sonucu onaylanmadı diye biliyorum.

4. Bu arada sayın onur2 acayip beklenti yarattın 2019 için.hadi inşallah

5.  Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    Sayın onur2 ,iflası istenen sirketlere baktımda beş şirketin 4 ü İTO kayıtlarına göre iflas halinde ibaresi var.sadece mahkemece iflası verilmiş 105536 sicil nolu çbs pazarlama yı bulamıyorum acaba kocaeli ticaret odasınamı kayıtlı bilemiyorum.
    Takıldığım konu gurup şirketleri olduğundan iflasın temyiz yolu açık ve 4 yıl olacak bir açıklama olmadığı gibi dedikodu yapılmadı bu şirketlerin iştirakleri ve gayrimenkulleri muhakkak vardır tasfiye müdürlüğü özel durum açıklaması yapmalıydı diye düşünüyorum.

6. Demekki sadece masa sandelyeydi.yani kağıt üzerinde kalmış hiç faaliyeti bulunmayan bir tek ödenmiş sermayeleri var.zaten dikkat ettiyseniz iflas alan şirketler etkisiz ve yetkisiz elemanlar.mahkeme bence temizlik yapmış.iyide etmiş

7.  Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    Dava numarasını adliyede sorguladığınızda ise dava üzerine itiraz var.yargıtay aşamasında beklemede.yani dava sonucu onaylanmadı diye biliyorum.
    Beklentilerime en yakın cevap sağol.

8.  Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    Demekki sadece masa sandelyeydi.yani kağıt üzerinde kalmış hiç faaliyeti bulunmayan bir tek ödenmiş sermayeleri var.zaten dikkat ettiyseniz iflas alan şirketler etkisiz ve yetkisiz elemanlar.mahkeme bence temizlik yapmış.iyide etmiş
    Masa sandalye güzel benim düşüncem çekmecede ne var.

Sayfa 150/1060 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •