Sayfa 857/1012 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    bigün bende yaşlanınca bol bol gezeceğim

nerelerdeyiz ?
    Montreal'deyim...

Yeni yila da burada sizden sonra girdim...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Montreal'deyim...

Yeni yila da burada sizden sonra girdim...

Syg,
    Ozaman türkiyeye geldiğinizde ömrünüz 8 saat uzamış oluyor keyifli gezmeler, nazar değmesin.

Saygılar.

3. @zaytungtv

Ziraat Bankası'ndan çiftçiye müjde: ''Bir araya gelip bir futbol kulübü kurun, sizin borçları da halledelim...''

https://mobile.twitter.com/zaytungtv...00465620013056

4. Brent petrol, dolar kuru ve uluslar arası piyasalarda motorin ve benzinin ton fiyatları yükseldi. Bu durum benzin ve motorinde zammı tetikledi. Benzinde, bu geceden itibaren 15 kuruş, motorinde en geç perşembe günü 10-15 kuruşluk zam ihtiyacı ortaya çıktı.

POMPAYA YANSIYACAK MI?

Devlet, mayıs ayından bu yana akaryakıtta “eşel mobil” sistemini uyguluyor. Zam ihtiyacı, ÖTV gelirlerinden karşılanıyor. Bu uygulamanın devam ettirilmesi durumunda, pompa satış fiyatlarında bir değişiklik olmayacak. Devletin, bu konuda atacağı adım, pompa satış fiyatlarında değişiklik olup olmayacağını gösterecek.

https://www.haberturk.com/benzin-ve-...283877-ekonomi

Saygılarımla.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Enflasyon tek sorun değil ki, hatta sadece enflasyon artacak olsa ücretlere zam yapmak kabul edilebilir. Ana sorun zam yapılan maaşların ödenebileceği bir parasal taban yok. Ana sorun bu zamların istihdam sayısını azaltacak olması. Tek sorun enflasyon olsaydı olsun bu kadar kişinin rızkı için katlanalım diyebilirdik.
    Ama burada kaş yapalım derken göz çıkaracağız. Umarım anlatabiliyorum.
    Sn. rxpu anlatımlarınız harika, sizden çok faydalandığım için en azından bir teşekkür etmek istedim. İnşallah forumda sizin gibi insanların sayısı artar, ekonomi bilgim size göre zayıf ama verdiğiniz örneklerle detaylı konuları sadeleştirebiliyorsunuz. Tekrar teşekkürler, başarılarınızın devamını dilerim.

Saygılarımla.

6. Millet burda ayda % 2 kazanmaya çalışıyor.

07 Ocak Pazartesi 09:57 BIST AÇILIŞTA G.SARAY %9,1; BEŞİKTAŞ %9,5; FENERBAHÇE %6,5 YÜKSELDİ

7. ykb mesaj atmış

%22.95

geliyormusun diye

syg,

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Sn. rxpu anlatımlarınız harika, sizden çok faydalandığım için en azından bir teşekkür etmek istedim. İnşallah forumda sizin gibi insanların sayısı artar, ekonomi bilgim size göre zayıf ama verdiğiniz örneklerle detaylı konuları sadeleştirebiliyorsunuz. Tekrar teşekkürler, başarılarınızın devamını dilerim.

Saygılarımla.
    Eyvallah .
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 857/1012 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •