Sayfa 582/1000 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Iraki sofrasına gelseniz, ahali bayram eder!
    Abi ,
    gece sütü derken şu balla halleşeni kast etmiştim kuş sütü carpiyo beni [emoji28]

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    Abi ,
    gece sütü derken şu balla halleşeni kast etmiştim kuş sütü carpiyo beni [emoji28]

Tuhhh... Ben de helecan yaptıydım, yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Surdan 5.80 e bi kafa atsa ne sugar olur [emoji857]

4. bir yandan da bu ikadar cok ucacak kacacakcilar varken bunlarin elindekini almadan surmezler diye icimden geciyor..

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bir yandan da bu ikadar cok ucacak kacacakcilar varken bunlarin elindekini almadan surmezler diye icimden geciyor..
    Hocam dolar vakti gelince gider. Hisse mantığıyla bakmayın dolara. Belirli sayıda bir dolar yok piyasada hisselerde olduğu gibi. Mal kapmaca yok yani. Ha kaldıraçlı piyasalarda Ali Cengiz oyunu var elbet. Da orada da biz yokuz babalar var ekseriyetle.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam dolar vakti gelince gider. Hisse mantığıyla bakmayın dolara. Belirli sayıda bir dolar yok piyasada hisselerde olduğu gibi. Mal kapmaca yok yani. Ha kaldıraçlı piyasalarda Ali Cengiz oyunu var elbet. Da orada da biz yokuz babalar var ekseriyetle.
    Londra verir odunu ,Japon ablalarda oo yeaa der sonrası iyilik güzellik [emoji28]

7.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    bu arada kulüp poşet derken münbic i en sona bıraktılar sanırım tammen şahsi fikrim
    ocak sonu gibi vatan millet sakarya diyerek münbice cuma namazına gideriz birde abd ye posta koydumu
    gelsin oylar
    https://www.mynet.com/ak-parti-sozcu...r-110104715489

ne demiştim ocak sonu aksiyon başlar

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    SPK başkanının demecini okumuştum 2 yıl kadar önce.Sermaye ihtiyacı olan şirketler için,adamın sermaye ihtiyacı var bankadan kredi alamıyor ,şirketini halka açsana ucuza kredi bulursun bu yolla demişti.Bankanın güvenmediği şirketin hisselerini halka geçirme derdinde SPK başkanı))))))))) Şu anda da kamu bankaları devlet yani dolaylı olarak halk olduğuna göre bir nevi batık krediler borsaya açılıyor gibi kabul etmek lazım.Eh alıcı da devlet bankaları aracılığıyla vergisini zamanında ödeyen eşekler tabi.Söz meclisten dışarı diye eklesem mi eklemesem mi kararsız kaldım bak şimdi ))))))
    O zaman aynı mantıkla kamu bankaları bir miktar daha hisseyi bist de servis etse aynı mantıkla ucuza kredi almış olmazlar mı hemi de halka bir kazık daha sokmuş olurlar böylece
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 582/1000 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •